Nya hem i framtidens Solna City

Ett stenkast från Solna centrum planerar vi Stadslunden som kommer att ligga mitt i framtidens Solna City! Lägenheterna blir fräscha och moderna – alla med egen balkong eller uteplats och du kommer att bo längs med Solna Citys nya allégata.

Säljstart: 2019
Inflyttning: Inte fastställt än

Tidplan för Stadslunden

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Visningshem
Besiktning
Inflyttning

Solna kommer under de närmaste åren att genomgå en stor omvandling med utbyggnad av både centrumkärna med butiker och bostäder. Solnavägen kommer bland annat att byggas om till stadsgata med träd längs båda sidor av vägen och med butiker i gatunivå. Här skapar vi hem för dig som vill kombinera stadens puls med rofylld avkoppling.

Stadslunden kommer att ligga precis intill Solna centrums alla butiker, restauranger och kommunikationer. Visionen är att skapa ett område som kombinerar allt vad staden har att erbjuda, med en lugnare och grönare sida in mot gården. I skydd av husen skapas en grön oas som kommer att spegla de fyra årstiderna.

Dokument


Karta


Avstånd till platser

Bo vid Solna Citys nya allégata

Närområdet

Framtidens Solna City

Här har du närhet till allt som Solna stad har att erbjuda. Tvärs över gatan finner du Solna Centrum med ett 90-tal butiker och ett stort antal restauranger. Där finns också banker, post, arbetsförmedling och Solna stadshus. För fritidsälskaren finns bland annat gym, klättercenter, ridning, tennis och golfbana på nära håll. En kort promenad bort genom Gamla Hagalund ligger Hagaparken och hela Nationalstadsparken med långa och vackra promenadstråk i fantastisk natur.

Från Stadslunden kan du enkelt ta dig dit du vill. Det tar ca 10 minuter med tunnelbana in till T-centralen och 6 minuter till Fridhemsplan. Precis utanför dörren finns fler busslinjer och flygbussar till både Bromma och Arlanda flygplats.

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Stadslunden i Solna

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via mail»

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.