Välkommen till Järvastadens mysiga radhuskvarter

Nu är det många år sedan vi tog det allra första spadtaget i Järvastaden och idag är stadsdelen fylld av liv och rörelse, butiker, service, parker och mysiga gator. Naturreservatet är närmaste grannen och barnomsorgen finns på promenadavstånd. Hitta hem till vårt fina radhuskvarter Villabacken!

Radhusen Mikael har en trevlig och social planlösning som passar dig som gärna har vänner och grannar över på söndagsbrunch eller långa middagar. De tre sovrummen ligger mer privat på övervåningen och du kan välja till ett extra sovrum i stället för allrummet, allt för att hemmet ska passa just din familj. Radhus Mikael är på totalt 142 kvm och har ett vackert burspråk både på under- och övervåningen.

I Villabacken är hemmen placerade på en svagt sluttande tomt och vänds mot söder för att ge maximalt med sol på uteplatserna, både morgon och kväll. Vägarna som husen ligger längs fungerar som återvändsgator helt utan genomfartstrafik, så att barnen kan leka tryggare. Här blir det enkelt att trivas!

Fakta om projektet

Typ av bostad: Radhus
Antal rum: 5 rum
Boarea: 142 kvm
Pris: 7 895 000 kr
Säljstart: Försäljning pågår

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

0709 39 24 42 sandra.enasen@skanska.se

Svanenmärkt för dig och miljön!

Att svana gör skillnad!I detta kvarter kan du svana* ditt nya hem från Skanska. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 
*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

En trygg affär

Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. Skanska GodAffär är ett skräddarsytt försäkringspaket som ingår utan extra kostnad för dig som köper ett hem från oss. Dels får du en försäkring mot dubbla boendekostnader i 12 månader och dels får du ett tillträdesskydd. 

Bostadsväljaren med solstudie


Kostnadsfria tillval i tre stilar


För dig som köper ett nytt hem i Villabacken har vi tagit fram tre olika inredningsstilar som kan hjälpa dig lite på traven när det är dags för dina inredningsval. Stilarna Hortensia, Lövkoja och Eukalytus innehåller material och detaljer som är framtagna för att passa fint tillsammans. Kombinera och plocka material ur de olika stilarna för att hitta en inredning som passar din och din familjs personlighet. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt.

Läs mer här » 

Livet i Villabacken


Kika på vår film om barnfamiljen och deras liv i ett liknande kvarter i Järvastaden. Vi lovar att filmen kommer att ge dig en fin känsla av hur vardagen i ett nybyggt område med närhet till naturen kommer att bli för dig och din familj.

Vi möter en familj mitt i livet i bostadsområdet Järvastaden.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Lär känna Radhus Mikael i Villabacken

Det välplanerade tvåplansradhuset Mikael är 142 kvm och bjuder på ett bekvämt villaliv utan krav på gräsklippning och ogräsrensning. Ta dig en titt på bilder och planlösningar och börja den roliga planeringen av hur just ditt hem ska inredas.

Gatuvy över radhusen i Villabacken

Säkrare parkeringsplats

Välkommen hem! Radhusen Mikael har parkeringsplats på framsidan av tomten vilket innebär att du inte behöver gå ut i körbanan med barnen varje gång ni ska iväg med bilen. Det är säkrare för både barn och förare i kvarteret.

Ett grönt rum för sommarhalvåret

Med en egen skyddad altan/terrass har du möjlighet att njuta lite extra av sköna dagar och mjuka ljumna kvällar under sommarhalvåret. Se till att få ditt uterum ombonat och inred med trevliga möbler, krukor och textilier. Altanen vetter sig mot naturreservatet.

Vardagsrummet i Mikael har ett vackert burspråk mot altanen

Ett stort burspråk med generösa fönster ger ett härligt ljusinsläpp och en luftig känsla i rummet. Från vardagsrummet har du direkt utgång till den härliga uteplatsen med morgonsol.

Vardagsrum med stora fönsterpartier och utsikt mot terrassen samt naturreservatet.

Öppet och socialt

Köket är öppet mot vardagsrummet så att du som står vid spisen kan hänga med i småpratet vid soffan. Bardisken är en naturlig och trevlig samlingsplats mitt i hemmet. Perfekt för såväl några tapas före maten som till mellanmålet före fotbollsträningen. Matplatsen ligger avskilt från vardagsrummet i andra änden av köket, så att middagen kan fortgå medan delar av famljen ser på TV.

Modernt och snyggt med kök
Master bedroom med skjutdörrsgarderober samt en fransk balkong
En av de tre sovrummen på övervåningen

Radhusdrömmar

De tre sovrummen på övervåningen har plats för enkla och dubbla sängar, bra förvaring, avslappnade stunder och massa lek. Det större sovrummet har utgång till hemmets balkong. Har kan du njuta av dagens första kopp kaffe medan barnen har en lugn stund framför TV:n. Det här rummet har också bra förvaring för dina kläder i en stor skjutdörrsgarderob. Allrummet på övervåningen går att omvandla till ett fjärde sovrum om du har behov av det.

En av de tre sovrummen på övervåningen
Badrummet på övervåningen med tvätt möjligheter

Ett badrum på varje våning

Det finns många praktiska fördelar med våra radhus. Som att det finns ett badrum på varje våning till exempel. Det underlättar vardagsmorgnarna när alla ska i väg samtidigt. Inredningen är ljus och gör det möjligt för dig att addera personliga detaljer.

Badrummet på undervåningen

På bästa läge i Järvastaden

Villabacken har ett unikt läge i Järvastaden, granne med härliga Igelbäckens naturreservat med många slingrande gröna stigar och motionsspår. Samtidigt har du vardagsservice som butiker, restauranger och barnomsorg nära till hands. Här kör inte bilar i onödan och gatorna är lugna för lekande barn.

Klicka på bilden och och se en rundvandring av Radhus Mikael»

Planlösning Radhus Mikael på » och se alla lediga hem

Situationsplan för Radhus Mikael i Villabacken

Kostnadsfria tillval

Det finns givetvis en mängd kostnadsfria inredningsval att göra i ditt nya hem. Även val som tillför en extra kostnad. Vi hoppas att du ska trivas från första stund i ditt nya hem!

Bästa läget i Järvastaden

Kvarteren i Villabacken kunde inte ha blivit placerat bättre! Radhusen och kedjehusen ligger i direkt anslutning till Igelbäckens naturreservat och läget är lugnt, skyddat och unikt i Järvastaden. Du hittar lekplatser utanför dörren och skolor och förskolor precis i närheten. Cykelvägar är lättillgängliga och leder dig till Kista, Sundbyberg och in till Stockholm city och en kort promenad bort ligger pendeltågstationen.

Igelbäckens naturreservat

Järvastaden har Igelbäckens naturreservat som närmsta granne. Naturreservatet bildades 2005 för att bevara och vårda ett värdefullt naturområde för rörligt friluftsliv, biologisk mångfald och kulturmiljö. I reservatet finns en omväxlande natur med skog och öppen mark, bergknallar och sänkor. Här finns gammal strövvänlig skog, fornminnen och kulturhistoriska byggnader. Det finns många stigar och motionsspår i området. Genom reservatet rinner Igelbäcken i öst-västlig riktning och där lever den sällsynta fisken grönling. Ditt nya kvarter ligger granne med naturreservatet.

Ursviks motionsområde

Det är nära till Ursviks motionsområde där det finns fina spår för en löprunda eller för en tur på skidor. Med cykel når du nationalstadsparken med flera härliga rekreationsområden, som Ulriksdal, Hagaparken och Brunnsviken.

Överjärva gård

En kort promenad bort finns också Överjärva gård som är ett trevligt utflyktsmål och kulturcenter med djur, café och hantverksbutiker.

Mulle Meck-parken

I Järvastaden finns den populära Mulle Meck-parken. En äventyrlig lekpark som är lika lärande som rolig och den är helt gratis att besöka. Intill Mulle Meck-parken finns också en basketplan som på vintern blir till skridskobana.

Skolor och förskolor

Du som bor i Järvastaden har gångavstånd till förskolor och skolor. Raoul Wallenbergskolan med årskurs 0–6 är helt nybyggd och ligger i Järvastaden, en kort promenad från Villabacken, Ringens skola (fd Bagartorpsskolan) med årskurs F–9 finns också nära till hands samt Skolan Vittra i Brotorp, årskurs 0–9. I området finns ett antal förskolor med olika inriktning på gångavstånd, de flesta av dem med naturen runt knuten. I Ur och Skur förskola på Fågelhundsvägen 1 är barnen ute stora delar av dagen. I samma byggnad som Raol Wallenbergskolan ligger en ny förskola på bekvämt avstånd från Villabacken. Självklart står nya förskolor på tur för att etablera sig i barnfamiljernas Järvastaden. Läs mer på Järvastadens eller Solna stads hemsidor.

Kommunikationer

Två busslinjer går idag genom Järvastaden. Närmaste tunnelbanestation finns i Hallonbergen och Ulriksdals pendeltågstation ligger på 10 minuters promenadavstånd från kvarteret. Ur bilsynpunkt har Järvastaden ett fantastiskt bra läge. E18 ligger alldeles intill och via E4 tar du dig snabbt in till Stockholm city. Det är även lätt att ta sig till både Arlanda och Bromma flygplats.

Service i Järvastaden

I Järvastaden hittar du det mesta du kan förvänta dig av en småstad. Allt det du behöver i vardagen som Ica Nära, restauranger och take away-mat, gym, tandläkare, kemtvätt med mera finns på gångavstånd. I takt med att Järvastaden växer och fler flyttar hit så blir utbudet större. Här är det enkelt att leva.

Arenastaden

Alldeles intill Järvstaden ligger Arenastaden med Mall of Scandinavia. Gallerian har ett enormt utbud med allt från de vanliga kedjorna till internationella exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning för hela familjen. Filmstaden Scandinavia har bland annat Nordens största bioduk, Sveriges första kommersiella IMAX® och flera VIP-salonger. Alldeles intill hittar du Friends Arena, Sveriges nationalarena och en av världens mest moderna multiarenor. Arenan är hemmaarena för AIK Fotboll och svenska herrlandslaget i fotboll, men passar även för stora konserter.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Situations plan för Villabacken


Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Villabacken i Järvastaden

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

0709 39 24 42 sandra.enasen@skanska.se

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: