Sista huskvarteret i Järvastaden

Nu är det många år sedan vi tog det allra första spadtaget i Järvastaden och idag är stadsdelen fylld av liv och rörelse, levande kvarter, parker och mysiga gator. I området Grankällan ligger Villabacken som faktiskt blir den sista chansen för dig som vill flytta till ett nybyggt radhus eller kedjehus här i Järvastaden.

Antal rum: 5 - 6 rum
Boarea: 134 och 151
Pris: 7 495 000 - 9 595 000 kr
Säljstart: Pågående försäljning
Inflyttning: Från hösten 2019

Ansvariga kontaktpersoner

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

010-449 71 87 Kontakta Sandra

Välkommen till Villabacken

Husen i Villabacken kommer att placeras på en svagt sluttande tomt och vänds mot söder för att ge maximalt med sol på uteplatserna, både morgon och kväll. Gatustrukturen liknar de populära böjda gatorna med rad- och kedjehus som du kan se i vårt tidigare kvarter Villastråket. Vägarna som husen ligger längs fungerar som återvändsgator helt utan genomfartstrafik, så att barnen kan leka tryggare. Här blir det enkelt att trivas!

Enkelt att leva hållbart i Villabacken

svanenmarkt-logo

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Du lever hållbart genom att energiförbrukning i ditt boende är låg och materialen noga utvalda, till exempel. Den dagen du flyttar in i Villabacken kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Bostadsväljaren med solstudie


Det finns flera lediga hem till salu, se alla lediga hem i Villabacken här >>

Kostnadsfria tillval i tre stilar


För dig som köper ett nytt hem i Villabacken har vi tagit fram tre olika inredningsstilar som kan hjälpa dig lite på traven när det är dags för dina inredningsval. Stilarna Hortensia, Lövkoja och Eukalytus innehåller material och detaljer som är framtagna för att passa fint tillsammans. Kombinera och plocka material ur de olika stilarna för att hitta en inredning som passar din och din familjs personlighet. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt.

Läs mer här » 

Olika typ av hus i Villabacken


Letar du efter en radhus eller kedjehus till en växande familj? Här ser du typiska planlösningar som är för Villabacken med säljstart i februari. Hemmen är ritade med stor omsorg om både sociala och mer privata utrymmen. Och de är alla Svanenmärkta.

Se om du hittar din favorit redan idag!

Visningshem


Välkommen in i vårt visningshem

Vi har öppnat ett visningshem i Järvastaden så att du ska få en känsla av hur det är att bo i Villabacken. Se till att anmäla ditt intresse så får du en inbjudan till säljstarten.

Kika på bilder av vårt visningshem här »

Livet i Villabacken


Kika på vår film om barnfamiljen och deras liv i ett liknande kvarter i Järvastaden. Vi lovar att filmen kommer att ge dig en fin känsla av hur vardagen i ett nybyggt område med närhet till naturen kommer att bli för dig och din familj.

Vi möter en familj mitt i livet i bostadsområdet Järvastaden.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Villabacken har ett unikt lugnt läge i Järvastaden med Igelbäckens naturreservat precis utanför knuten.

  Radhus Mia och Mikael är strategiskt placerade så att du kan njuta av ett ljust västerläge.

  Kedjehus Daisy med sina 151 kvadratmeter är perfekt för dig som vill ha lite mer utrymme.

  Illustration kökbild kedhus Daisy

  Stora fönster med bra ljus insläpp och generösa sociala ytor i kedhuset Daisy.

  Illustrationsbild på vardagsrum på övervåningen i kedjehuset Daisy.

  Ett allrum som är perfekt som tv-rum på övervåningen i kedjehus Daisy.

  Illustrationsbild vardagsrum i radhus Mia.

  Stora fönsterpartier ger en bra överblick över uteplatsen & trädgården i radhus Mia.

  Illustrationsbild kök i radhus

  Välplanerad kök med matsal intill i radhus Mia & Mikael.

  Illustrationsbild vardagsrum i radhus Mikael.

  Stora fina fönster mot uteplatsen & trädgården och en vacker burspråk i radhus Mikael.

  Närområdet

  En stadsdel fylld av liv och rörelse

  Järvastaden har Igelbäckens naturreservat som närmsta granne. Naturreservatet bildades 2005 för att bevara och vårda ett värdefullt naturområde för rörligt friluftsliv, biologisk mångfald och kulturmiljö. I reservatet finns en omväxlande natur med skog och öppen mark, bergknallar och sänkor. Här finns gammal strövvänlig skog, fornminnen och kulturhistoriska byggnader. Det finns många stigar och motionsspår i området. Genom reservatet rinner Igelbäcken i öst-västlig riktning och där lever den sällsynta fisken grönling.

  Det är nära till Ursviks motionsgård där det finns fina spår för en löprunda eller för en tur på skidor. Med cykel når du nationalstadsparken med flera härliga rekreationsområden, som Ulriksdal, Hagaparken och Brunnsviken.

  En kort promenad bort finns också Överjärva gård som är ett trevligt utflyktsmål och kulturcenter med djur, café och hantverksbutiker.

  I Järvastaden finns den populära Mulle Meck parken. En äventyrlig lekpark som är lika lärande som rolig och den är helt gratis att besöka. Intill Mulle Meck parken finns också en basketplan som på vintern blir till skridskobana.

  Den populära lekparken Mulle Meck finns på promenadavstånd från kvarteret

  Skolor och förskolor

  I Järvastaden har du promenadavstånd till barnomsorg och skolor. I området finns idag ett antal förskolor med olika inriktning och på gångavstånd finns Ringens skola (fd Bagartorpsskolan) med årskurs F-9 och  I Ur och Skur förskola ligger på Fågelhundsvägen 1 . Skolan Vittra i Brotorp, åk 0-9 ligger på Boplatsvägen 1. Det står även förskolor på tur som vill etablera sig i detta attraktiva och barnrika område. Den nya skolan i Järvastaden åk 0-6 som ligger nära Villabacken ska vara klar i augusti 2017. För mer information, gå in på Järvastadens eller Solna stads hemsidor, se länkar längre ned på sidan.

  Service och kommunikationer

  Redan nu finns en ICA Nära, några restauranger och annan service i Järvastaden. På bekvämt avstånd ligger Kista Galleria med ett stort antal butiker, restauranger och biografer. Även Solna Centrum ligger på bekvämt cykelavstånd. Alldeles intill växer också Arenastaden fram med hotell, kontor, 230 butiker, Friends Arena och Scandinavian Mall.

  Två busslinjer går idag genom Järvastaden. Närmaste tunnelbanestation finns i Hallonbergen och Ulriksdals pendeltågstation ligger på 10 minuters promenadavstånd från kvarteret.

  Ur bilsynpunkt har Järvastaden ett fantastiskt bra läge. E18 ligger alldeles intill och via E4 tar du dig snabbt in till Stockholm city. Det är även lätt att ta sig till både Arlanda och Bromma flygplats.

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Situations plan för Villabacken


   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Villabacken i Järvastaden

   Ansvariga kontaktpersoner

   Sandra Enåsen Due-Pedersen

   Sandra Enåsen Due-Pedersen

   010-449 71 87 Kontakta Sandra

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Warfvinges väg 25
   112 74 Stockholm

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: