Radhus C1

Såld

Välkommen in i ett trevligt gavelradhus på 134 ljusa kvadrat med social och öppen planlösning. Du kan också välja till ett extra sovrum, allt för att hemmet ska passa just din familj.

Här möts du av en välkomnande entré med klinkers på golvet och plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob. Från entrén når du ett stort öppet vinkelkök med generösa arbetsytor och matplats för minst sex personer. En trevlig bardel skärmar smakfullt av mot vardagsrummet. Där kan dina gäster samtala med dig medan du lägger sista handen vid middagen. Det stora vardagsrummet är både rymligt och lättmöblerat, och härifrån har du direkt utgång till den härliga uteplatsen med morgonsol.

I anslutning till hallen hittar du ett helkaklat badrum med badkar. Invid badrummet, under trappan, finns ett praktiskt förråd med plats för mycket av familjens saker.

Från vardagsrummet tar du trappan upp till övervåningen med tre sovrum och ett mysigt allrum. De mindre sovrummen har ett extra fönster för mer ljusinsläpp och kan enkelt möbleras med både säng och skrivbord. Du kan också välja till ett fjärde sovrum istället för allrummet. Mitt emot trappan hittar du hemmets andra badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk vilken gör det enkelt för dig att vika tvätten och här finns även väggskåp med gott om plats för dina handdukar.

Det stora sovrummet har en fransk balkong som ger mycket ljus till rummet. Här finns också gott om plats för förvaring i en stor skjutdörrsgarderob. Vägg i vägg ligger en rymlig klädkammare för hela familjen.

Vill du se en 360-visualisering av detta hem? Klicka här »

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. För att göra det enklare på morgonen finns två badrum i hemmet. De är utrustade med kommoder och lådfronter i vitt från Vedum. Det ena badrummet har en dusch med vikbara väggar och i det andra hittar du ett badkar. Tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Planlösning från Villabacken, Järvastaden, Solna, C1
1 / 2 - Planlösning från Villabacken, Järvastaden, Solna, C1
Situationsplan från Villabacken, Järvastaden, Solna, C1
2 / 2 - Situationsplan från Villabacken, Järvastaden, Solna, C1
Information om bostaden
Status: Såld
Boarea: 134 kvm
Antal rum: 5
Nummer: C1
Typ av bostad: Radhus
Boendeform: Äganderätt
Inflyttning: Våren 2020
Status: Såld
Boarea: 134 kvm
Antal rum: 5
Nummer: C1
Typ av bostad: Radhus
Boendeform: Äganderätt
Inflyttning: Våren 2020
Status: Såld
Boarea: 134 kvm
Antal rum: 5
Nummer: C1
Typ av bostad: Radhus
Boendeform: Äganderätt
Inflyttning: Våren 2020

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

0709 39 24 42 Kontakta Sandra

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: