Kedjehus F3

Såld

Välkommen in i ett trevligt kedjehus Daisy på 151 ljusa kvadrat med social planlösning och fyra sovrum. Det här är ett hem där du gärna lägger tid på att umgås med familj och vänner.

Planlösning från Villabacken, Järvastaden, Solna, F3
1 / 2 - Planlösning från Villabacken, Järvastaden, Solna, F3
Situationsplan från Villabacken, Järvastaden, Solna, F3
2 / 2 - Situationsplan från Villabacken, Järvastaden, Solna, F3
Information om bostaden
Status: Såld
Boarea: 151 kvm
Antal rum: 6
Nummer: F3
Typ av bostad: Kedjehus
Boendeform: Äganderätt
Inflyttning: Hösten 2019
Egenskaper: Klädkammare, Uteplats
Status: Såld
Boarea: 151 kvm
Antal rum: 6
Nummer: F3
Typ av bostad: Kedjehus
Boendeform: Äganderätt
Inflyttning: Hösten 2019
Egenskaper: Klädkammare, Uteplats
Status: Såld
Boarea: 151 kvm
Antal rum: 6
Nummer: F3
Typ av bostad: Kedjehus
Boendeform: Äganderätt
Inflyttning: Hösten 2019
Egenskaper: Klädkammare, Uteplats

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

0709 39 24 42 Kontakta Sandra

Du når entrén från det privata och generösa trädäcket i härligt västerläge. När du kliver in möts du av ett praktiskt klinkergolv och smart förvaring för familjens alla ytterkläder i en rymlig skjutdörrsgarderob. Härifrån når du det stora ljusa köket som har praktiska arbetsytor och matplats för åtta personer. Mitt i rummet finns en trevlig köksö där dina gäster kan underhålla dig medan du lägger en sista hand vid middagen.

I den inre hallen hittar du det helkaklade badrummet med dusch. Mittemot finns den separata tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare samt tvättho. En praktisk arbetsbänk gör det enkelt för dig att vika den rena tvätten och väggskåp ger plats för linne och handdukar. Invid badrummet, under trappan, finns ett praktiskt förråd med plats för mycket av familjens saker.

Det luftiga vardagsrummet är ljust och enkelt att inreda. Härifrån når du det trevliga trädäcket som förlänger rummet under sommarhalvåret.

Från hallen tar du trappan upp till övervåningen med fyra sovrum och ett mysigt allrum där barnen kan se på film med kompisar. De mindre sovrummen kan enkelt möbleras med både säng och skrivbord. I det stora sovrummet finns gott om plats för kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob. I hallen hittar du en klädkammare med ytterligare plats för familjens kläder.  På övervåningen finns också hemmets andra badrum med badkar och ett litet fönster som ger dagsljus. Två badrum underlättar stressiga mornar när alla ska iväg samtidigt.

Vill du se en 360-visualisering av detta hem? Klicka här »

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. För att göra det enklare på morgonen finns två badrum i hemmet. De är utrustade med kommoder och lådfronter i vitt från Vedum. Det ena badrummet har en dusch med vikbara väggar och i det andra hittar du ett badkar. Tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: