Kostnadsfria tillval i tre stilar

För att du ska hitta rätt stil och lyckas skapa den där hemtrevliga och personliga känslan i ditt nya hem i Villabacken, har vi tagit fram tre inredningsstilar som vi hoppas ska hjälpa dig på traven. Vi kallar dem Hortensia, Lövkoja och Eukalyptus.

Tre inredningskoncept

Var för sig kombinerar de material, kulörer och detaljer som passar fint ihop, och är på olika vis inspirerade av naturens former, färger och strukturer. Hortensia, Lövkoja och Eukalyptus symboliserar tre möjliga och helt kostnadsfria inredningslösningar. Du får självklart välja fritt mellan dem, en bänkskiva från Lövkoja och ett handtag från Hortensia till exempel, det är helt upp till dig. Din personlighet får sedan skapa det hem som visar vem du och din familj är. 

Vi hoppas att du ska trivas från första stund i ditt nya hem!

Hortensia

Hortensia är en behaglig varm stil som lekfullt kombinerar smutsiga pasteller med guld och gedigna lite mörkare material. Med målat trä och lackad metall ihop med vita och svarta detaljer och mycket grönt skapar du en positiv atmosfär med stor trivselfaktor. Inredningen ger även plats för dina och familjen personliga prylar. 

Lövkoja

Ljust, nordiskt och inbjudande. Lövkoja ger med sin rena grund tillsammans med naturmaterial som trä, linne, rotting och korg ett mjukt och jordnära intryck. Här ser du en lite varmare palett med råa material som passar fint för dig som vill ha en harmonisk känsla och en helrätt look i ditt nya hem.

Eukalyptus

Vår mest dramatiska inredningsstil kallar vi Eukalyptus. Materialen kontrasterar varandra väl och formar en miljö med lika delar mjuka intryck som lite djärvare och råa. Till Eukalyptus elegans kan du med fördel addera organiska och naturliga material som trä och sten tillsammans med rökigt glas, krom och lackad metall för en rofylld och personlig men samtidigt härlig kaxig känsla i ditt hem. 

Ladda ner inredningskataloger för Villabacken

Ladda ner inredningskataloger för Villabacken

Dela sidan: