Välkommen in och få en känsla av ditt nya hem i Villabacken

Det är något speciellt med att kliva över tröskeln till ett hem och få en känsla av hur det skulle vara att leva och bo där. Därför har vi öppnat ett visningshem i Järvastaden där du kan uppleva radhuset Mia och Mikael, nästan precis så som de kommer att se ut i Villabacken.

I det ljusa köket kommer du att spendera många fina stunder med familjen och vännerna. Här finns utrymme för ett större matbord och många viktiga samtal mellan stora och små.

Köket är öppet mot vardagsrummet så att du som står vid spisen kan kan hänga med i småpratet i soffan.Bardisken blir en naturlig och trevlig samlingsplats mitt i hemmet.

Öppna upp altandörrarna och förläng vardagrummet under sommarhalvåret. Till skillnad mot vårt visningshem är dörrarna till altanen i Mia och Mikael placerade till vänster i rummet så att du får större plats till soffa och fåtöljer.

I det trevliga allrummet en trappa upp kan barnen få en plats för sig själva att se på film, läsa och spela.

Sovrummen på övervåningen har plats för enkla och dubbla sängar, bra förvaring, lugna stunder och massor av lek.

Hemmet har många praktiska fördelar som gör din vardag med familjen smidigare. Ett badrum på varje våning underlättar morgnarna när alla ska iväg samtidigt och en praktisk hall och entré gör det enklare att hålla ordning på familjens alla ytterkläder och skor. Bra förvaring finns i ett förråd under trappan, i en rymlig skjutdörrsgarderob i det större sovrummet samt i en klädkammare på övervåningen.

Dela sidan: