BoKlok Vendelsro - kloka lägenheter i populära och lugna Vikhem

Hej Staffanstorps klokaste! Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning hösten 2019.

Antal rum: 2 - 4
Boarea: 55 - 85 kvm
Pris: 1.090.000 - 1.950.000 kr
Månadskostnad: 3.186 - 4.923 kr / mån
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Hösten 2019

Vi planerar att bygga 32 bostadsrätter i lugna och natursköna Vikhem, söder om Staffanstorp centrum. Tvåor, treor och fyror - alla med egen balkong eller altan och egen grästäppa, i härligt söder- eller västerläge.

Vikhem ligger naturskönt mellan centrala Staffanstorp och åkermarkerna i söder. Det lugna och familjevänliga bostadsområdet består av mycket småhusbebyggelse och precis intill lägenheterna i BoKlok Vendelsro planeras en ny stor områdespark som ska heta Vendelparken. Parken ska vara klar under 2018 och utformas för att locka till en bredd av aktiviteter, som till exempel en lekplats och en öppen yta för bollspel. Inom området kommer det att finnas motionsstråk för både promenader och löpning.

I Vikhem har du nära till allt du behöver dagligen. Med Staffanstorp centrum drygt 1 km bort har du tillgång till kommersiell och offentlig service som matbutiker, bibliotek, café, vårdcentral, badhus med mera. Här finns också förskola, högstadieskola (7-9) samt två olika lågstadieskolor (F-6). I det nya området planeras för ytterligare en förskola och skola. 

Staffanstorp har också ett brett och varierat utbud av aktiviteter för hela familjen. Det finns bl.a. tre idrottshallar och en av de mer kända, Staffansvallen, ligger endast 500m bort. 

Orten har bra kommunikationer till både Malmö och Lund. Bussen till Lund går från Kronoslättsvägen, direkt norr om det nya området och tar ca. 20 min. I centrum går bussar med frekventa avgångar mot både Lund och Malmö, dit resan tar ca. 25 min. Med bil åker du till Lund, Malmö samt Sturups flygplats på endast 20 min.

Inuti är lägenheterna öppna och rymliga med stora fönster och högt till tak. Badrum stort nog för tvätt och tork, och förråd som gömmer mycket. Vill du ha sällskap till fikat så lär du hitta det på den gemensamma innergården.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Avstånd till platser

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Vill du veta mer om BoKlok?

   Kundtjänst: 020-265565
   Växel: 010-448 00 00

   Kontakta oss via e-mail »

   Läs mer på boklok.se »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Dela sidan: