Slutsålt

BoKlok Vikhemsvallen - Kloka radhus och parhus med trädgård

Hej Staffanstorps klokaste! Snart kan du bo så här. I ett välplanerat, nybyggt rad eller parhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning hösten 2019.

Antal rum: 5
Boarea: 117 kvm
Pris: 2 095 000 - 2 495 000 kr
Månadskostnad: 4 973 kr
Säljstart: 2018-09-15 00:00:00
Inflyttning: Hösten 2019

Nu planerar vi för 28 kloka bostadsrätter i form av radhus och parhus, i lugna och barnvänliga Vikhem. Husen är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. Husen har egen trädgård att forma och påta i och två parkeringsplatser nära eller i direkt anslutning till bostaden. Bostadsrättsföreningen har också en gemensam yta för umgänge och lek. 

Vikhem är ett omtyckt och familjevänligt bostadsområde som består av mycket småhusbebyggelse. Precis intill husen byggs just nu Vendelparken, en ny stor områdespark som utformas för att locka till en bredd av aktiviteter, som till exempel en lekplats och en öppen yta för bollspel.

I Vikhem har du nära till allt du behöver dagligen. Med Staffanstorp centrum drygt 1 km bort har du tillgång till kommersiell och offentlig service som matbutiker, bibliotek, café, vårdcentral, badhus med mera. Endast 1 km bort finns både förskola, högstadieskola (7-9) samt två olika lågstadieskolor (F-6). I det nya området planeras för ytterligare en förskola och skola. Staffanstorp har också ett brett och varierat utbud av aktiviteter för hela familjen. Det finns bl.a. tre idrottshallar och en av de mer kända, Staffansvallen, ligger endast 500m bort. Orten har bra kommunikationer till både Malmö och Lund. Bussen till Lund går från Kronoslättsvägen, direkt norr om det nya området och tar ca. 20 min. I centrum går bussar med frekventa avgångar mot både Lund och Malmö, dit resan tar ca. 25 min. Med bil åker du till Lund, Malmö samt Sturups flygplats på endast 20 min.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Vill du veta mer om BoKlok?

   Kundtjänst: 020-265565
   Växel: 010-448 00 00

   Kontakta oss via e-mail »

   Läs mer på boklok.se »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Dela sidan: