Lägenhet 2 rok, 67 kvm

P_1-1101_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
1 / 2 - Planlösning från Åstranden 5, Stockholm, 1-1101
 PO_1-1101_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
2 / 2 - Situationsplan från Åstranden 5, Stockholm, 1-1101
P_1-1101_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
 PO_1-1101_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg

Välkommen till den här rymliga tvåan med en stor terrass på hela 25,5 kvadratmeter. De många fönstren bjuder på ett imponerande ljusinsläpp samtidigt som den sociala planlösningen ger gott om plats för sköna stunder med familj och vänner. Dessutom har du tillgång till riktigt bra förvaring.

Kom in i den inbjudande entrén som har fri sikt rakt genom hemmet. Här finns plats för avhängning och en rymlig skjutdörrsgarderob för skor och kläder. Ännu mer förvaring ryms i förrådet där du även hittar ett praktiskt städskåp. Det helkaklade badrummet intill är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Från entrén når du även det ljusa och luftiga sovrummet som har både klädkammare med linneskåp och ett härligt ljusinsläpp från det stora fönstret mot gården.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Rummet badar i ljus från fönster i två väderstreck och rymmer både soffgrupp och matplats för flera gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta. Utanför breder den generösa terrassen ut sig och blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Med sina 25,5 kvadratmeter blir den en given favoritplats för bruncher och middagar när vännerna kommer förbi.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment är noga utvalt för att hålla över tid och för att passa dig. Bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet för dig att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet har helkaklade väggar och kontrasterande klinker på golvet och utrustas med kommod i vitt och duschväggar från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns en mängd kostnadsfria val samt tillval som utgör en extra kostnad. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 67 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 9
Nummer 1-1101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30
Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier