Lägenhet 3 rok, 85,5 kvm

P_1-1901_2-1901_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
1 / 2 - Planlösning från Åstranden 5, Stockholm, 1-1901
PO_1-1901_2-1901_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
2 / 2 - Situationsplan från Åstranden 5, Stockholm, 1-1901
P_1-1901_2-1901_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
PO_1-1901_2-1901_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg

I den här imponerande trean är det lätt att njuta av livet. På den 88,5 kvadratmeter stora terrassen, som sträcker sig från väster till öster mot Bällstaån, är det bara fantasin som sätter gränserna. De stora fönstren ger ett fantastiskt ljusinsläpp samtidigt som gäst-wc och bra förvaring underlättar vardagen. Välkommen upp!

Kom in i den inbjudande entrén med plats för avhängning. Här finns även en smidig skjutdörrsgarderob för förvaring. Från entrén når du både hemmets helkaklade badrum och gäst-wc som underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig iordning samtidigt. Badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Från entrén når du även den trevliga klädkammaren med ett fönster som släpper in dagsljus. Här ryms en hel del skor och kläder. Dessutom innehåller den både linneskåp och ett praktiskt städskåp. Bredvid hittar du hemmets största sovrum, med ett underbart ljusinsläpp och balkongdörr ut mot terrassen. Det mindre sovrummet intill har en egen garderob för förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Det lutande taket har en imponerande takhöjd på cirka 4,2 meter och rummet badar i ljus från de extra höga fönstren. Här ryms både en tilltagen soffgrupp och matplats för flera gäster. Dessutom ger köksön extra arbetsyta.

Utanför breder den generösa terrassen ut sig mot Bällstaån. Med sina 88,5 kvadratmeter från väster till öster blir den en given favoritplats under sommarhalvåret. Här finns plats för både små och stora tillställningar, under tak såväl som bar himmel.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment är noga utvalt för att hålla över tid och för att passa dig. Bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet för dig att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet har helkaklade väggar och kontrasterande klinker på golvet och utrustas med kommod i vitt och duschväggar från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns en mängd kostnadsfria val samt tillval som utgör en extra kostnad. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 85,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 9 av 9
Nummer 1-1901
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30
Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier