Lägenhet 1 rok, 32 kvm

Planlösning från Åstranden 5, Stockholm, 2-1102
1 / 2 - Planlösning från Åstranden 5, Stockholm, 2-1102
Situationsplan från Åstranden 5, Stockholm, 2-1102
2 / 2 - Situationsplan från Åstranden 5, Stockholm, 2-1102
Planlösning från Åstranden 5, Stockholm, 2-1102
Situationsplan från Åstranden 5, Stockholm, 2-1102

Välkommen in till denna ljusa och välplanerade etta med en egen ingång från gården och en trevlig uteplats.

Kom in i den inbjudande entrén med plats för avhängning. Här hittar du en smidig skjutdörrsgarderob och städskåp till vänster. Från entrén når du även hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och ett väggskåp för extra förvaring.

Entrén öppnar upp sig mot köket som smälter samman med vardagsrum och sovalkov lite längre in. Hela rummet får ett underbart ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Samtidigt ger den smarta planeringen gott om plats för både matlagning och umgänge. Ovanför köksbänken finns dessutom ytterligare ett fönster som släpper in mer ljus. Den mysiga sovalkoven är placerad längst in i rummet, avskild från hemmets sociala delar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment är noga utvalt för att hålla över tid och för att passa dig. Bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet för dig att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet har helkaklade väggar och kontrasterande klinker på golvet och utrustas med kommod i vitt och duschväggar från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns en mängd kostnadsfria val samt tillval som utgör en extra kostnad. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 32 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1 av 9
Nummer 2-1102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023

Ansvarig kontaktperson

Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30

Skanska Bostad i sociala medier