Lägenhet 3 rok, 80,5 kvm

P_2-1103_3-1103_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
1 / 2 - Planlösning från Åstranden 5, Stockholm, 2-1103
PO_2-1103_3-1103_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
2 / 2 - Situationsplan från Åstranden 5, Stockholm, 2-1103
P_2-1103_3-1103_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
PO_2-1103_3-1103_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg

Välkommen till denna generösa trea med en stor terrass på 25,5 kvadratmeter. Fönstren fyller hemmet med massor av ljus och den sociala planlösningen gör den optimal för umgänge med familj och vänner. Dessutom bjuder den på riktigt bra förvaring.

Kom in i den inbjudande entrén med plats för avhängning. Här finns även en smidig skjutdörrsgarderob för förvaring. Från entrén når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Mitt emot badrummet ligger hemmets största sovrum, med ett härligt ljusinsläpp och en rymlig skjutdörrsgarderob för skor och kläder.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Rummet badar i ljus från de stora fönstren i två väderstreck och rymmer både soffgrupp och matplats för många gäster. Dessutom ger vinkelköket extra arbetsyta. Utanför breder den generösa terrassen ut sig. Med sina 25,5 kvadratmeter blir den till ett extra rum under sommarhalvåret. Perfekt för mysiga bruncher, middagar och firanden med familj och vänner.

Vid köksdelen finner du ett praktiskt förråd med städskåp. Från vardagsrumdelen når du det andra sovrummet som även det har en egen garderob för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment är noga utvalt för att hålla över tid och för att passa dig. Bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet för dig att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet har helkaklade väggar och kontrasterande klinker på golvet och utrustas med kommod i vitt och duschväggar från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns en mängd kostnadsfria val samt tillval som utgör en extra kostnad. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 80,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 9
Nummer 2-1103
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30
Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier