Åstranden 5 Bromma, Stockholm

Du som letar nytt hem i Bromma

Du hittar fortfarande ett fåtal lägenheter till försäljning i första huset och kan se fram emot en planerad säljstart av mittenhuset nu till vintern 2021/2022.

Nytt läge vid Bällstaån - Välkommen till Åstranden 5!
Ulvsunda industriområde är en viktig pusselbit i en större stadsomvandling runt Bällstaviken. I Mariehäll och Ulvsunda pågår en gradvis omvandling från industriområde till en blandad stad med bostäder och verksamheter. I denna detaljplan planeras cirka 400 bostäder, lokaler och förskola. Planområdet ligger i stadsdelen Mariehälls södra del, angränsande till den norra delen av Ulvsunda industriområde, mellan Bällstaviken och Karlsbodavägen. Området utvecklas med nya bostäder i ett bra kommunikationsläge i en attraktiv och strandnära bostadsmiljö vid Bällstaviken.

Kommunikationerna i området är mer än goda, med bara tre minuters gångavstånd till tvärbanan så tar du dig vidare till Alvik på sju minuter och Sundbybergs centrum på tre minuter. Flertalet bussar trafikerar också området. För vardagens inköp blir det också extra smidigt att Bromma Blocks bara ligger 10 minuters promenad bort. 

Park och gångstråk
Planen från Stockholms Stad möjliggör en sammanhängande, allmänt tillgänglig strandpark med gångstråk längs Bällstaviken. Strandparken kommer att fylla en viktig funktion för hela Mariehäll och Ulvsunda industriområde vad gäller grönska, rörelsestråk, vistelse och vattenkontakt. En 2,5 meter bred gångväg planeras med bryggor längs norra strandkanten för att skapa en större vistelseyta och en närhet till vattnet. I den norra delen ges strandparken en mer grön karaktär medan den i södra delen öppnas upp mot Bällstaviken.

Säljstart av mittenhuset
Redan nu till vintern 2021/2022 så har du åter igen chansen att hitta ett nytt hem på perfekt läge invid Bällstaviken. Om du inte redan gjort det så anmäl ditt intresse på hemsidan så får du automatiskt en inbjudan när den digitala säljstarten närmar sig. Priser presenteras cirka en vecka innan säljstarten. Du kan redan nu kika på planlösningar i informationsbroschyren

Fakta om projektet

Pris 3 995 000 - 5 095 000 kr
Hem till salu 4 av 34
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 2 - 3 rum
Boarea 55 - 66 kvm
Månadskostnad 3 371 - 3 910 kr
Säljstart Pågående försäljning av hus 1. Planerad säljstart av hus 2 vintern 2021/2022.
Inflyttning Inflyttning i hus 1 sensommaren 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442
Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Broschyrer och dokument

Hitta ditt nya hem med hjälp av bostadsväljaren


Se filmen om kvarteret


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Hem från Skanska i sociala medier