Åstranden 5 Bromma, Stockholm

Bostadsrätter med nytt läge vid Bällstaån

Nu har du en ny chans att hitta ditt drömhem bland de första 18 lägenheterna vi nu säljer i det sista huset. Fram till den 5 oktober kan du göra en köpanmälan på de bostäder du är intresserad av.

Välkommen till Åstranden 5!
Kvarteret växer fram på ett underbart läge längs med den kommande strandpromenaden och med tvärbanan ett stenkast från porten.

Ulvsunda industriområde är en viktig pusselbit i en större stadsomvandling runt Bällstaviken. I Mariehäll och Ulvsunda pågår en gradvis omvandling från industriområde till en blandad stad med bostäder och verksamheter. I denna detaljplan planeras cirka 400 bostäder, lokaler och förskola. Planområdet ligger i stadsdelen Mariehälls södra del, angränsande till den norra delen av Ulvsunda industriområde, mellan Bällstaviken och Karlsbodavägen. Området utvecklas med nya bostäder i ett bra kommunikationsläge i en attraktiv och strandnära bostadsmiljö vid Bällstaviken.

Kommunikationerna i området är mer än goda, med bara tre minuters gångavstånd till tvärbanan så tar du dig vidare till Alvik på sju minuter och Sundbybergs centrum på tre minuter. Flertalet bussar trafikerar också området. För vardagens inköp blir det också extra smidigt att Bromma Blocks bara ligger 10 minuters promenad bort. 

Park och gångstråk
Planen från Stockholms Stad möjliggör en sammanhängande, allmänt tillgänglig strandpark med gångstråk längs Bällstaviken. Strandparken kommer att fylla en viktig funktion för hela Mariehäll och Ulvsunda industriområde vad gäller grönska, rörelsestråk, vistelse och vattenkontakt. En 2,5 meter bred gångväg planeras med bryggor längs norra strandkanten för att skapa en större vistelseyta och en närhet till vattnet. I den norra delen ges strandparken en mer grön karaktär medan den i södra delen öppnas upp mot Bällstaviken.

Fakta om projektet

Pris 2 050 000 - 5 171 000 kr
Bostäder till salu 22 av 85
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1 - 3 rum
Boarea 28,5 - 69 kvm
Månadsavgift 2 441 - 4 814 kr
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning Inflyttning från sensommaren 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30
Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Hitta din nya bostad med hjälp av bostadsväljaren


Se filmen om kvarteret


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier