Axelsberg Stockholm, Hägersten

Ett grönt kvarter med stadskänsla

Nu planerar vi för ett nytt bostadskvarter i västra Axelsberg, i trevliga Hägersten, en av Stockholms södra förorter. Läget är perfekt för dig som vill bo nybyggt i en lugn och grön miljö, med cykelavstånd till vackra Vinterviken och endast 16 min till T-centralen.

Det händer mycket i Axelsberg
Torget renoveras med nya butiker och mötesplatser och nya bostäder växer fram. Selmedalsvägen ska bättre anpassas för att bli en gata med trevlig stadskaraktär, vilket betyder minskade hastigheter och mer utrymme för människor och nya butiker längs gatan. Här växer också våra nya kvarter fram. Vi planerar för 230 Svanenmärkta hem på båda sidor om Selmedalsvägen. Allt från kvadratsmarta ettor till välplanerade femmor. Grupper av punkthus erbjuder trevliga mötesplatser på torg, mellangårdar och flera lekplatser. Det passar dig som vill leva socialt och samtidigt umgås tryggt med dina barn. Att bo här innebär också att ha nära till service, T-banan och Mälarens strand.

Innergårdar för alla
För oss är det självklart att bidra till en grönare värld och till att bevara den biologiska mångfalden. På gårdarna mellan husen skapar vi därför en miljö som förbättrar förutsättningarna för pollinerande insekter och djur, och som gör livet grönare, skönare och mer avkopplande för dig som ska bo här.

Fakta om projektet

Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1-5 RoK
Boarea 35-105 kvm
Säljstart 2024
Inflyttning Inte fastställt

Broschyrer och dokument

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier