Bo Svanenmärkt i Hammarby Sjöstad

I Brf Heliosparken 1 hittar du 95 välplanerade lägenheter. Här bor du i korsningen Heliosgatan och Virkesvägen, ett lugnt läge men ändå inte långt från pulsen på Söder.

Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 34,5 - 121,5 kvm
Pris: 2 690 000 - 8 575 000 kr
Månadskostnad: 2 389 - 6 515 kr
Säljstart: Pågående försäljning
Inflyttning: September - december 2019

Tidplan för Brf Heliosparken

Planering
Säljstart Brf 1
Byggstart
Säljstart Brf 2
Inredningsval
Besiktning
Inflyttning

Hemmen i Heliosparken är Svanenmärkta!
Ett av de största valen vi gör här i livet är hur vi väljer att bo. Det är viktigt att du får ett hem att trivas i, men också att vi alla gör ett gott val för miljön. Genom att bo i Heliosparken gör du ett stort, bra och framförallt enkelt miljöval som gör att du vaknar upp och räddar världen lite grann varje dag.

Lägenhetsväljare med solstudie och 360 graders rundvandring


Hitta ditt nya hem här

Lägenhetsväljaren är ett praktiskt online-verktyg där du får hjälp att hitta rätt läge. Du kan bland annat få en känsla av hur solen står vid olika tidpunkter på dagen och få en bra överblick om var någonstans lägenheterna ligger i huset. Om du klickar på rundvandringen får du möjlighet att kika in i antingen en 2 rok med uteplats eller en större lägenhet på 4 rok. Välkommen att lära känna lägenheterna i trapphus 1-4 lite bättre! 

Klicka här för att komma till lägenhetsväljaren »

Upptäck Brf Heliosparkens läge i Hammarby Sjöstad


Heliosparken blir ett av de sista kvarteren i Hammarby sjöstad. Här kan du njuta av livet som sjöstadsbo i ett nybyggt och Svanenmärkt hem. Se filmen nedan och upptäck läget.

Heliosparken blir ett av de sista kvarteren i Hammarby sjöstad. Här kan du njuta av livet som sjöstadsbo i ett nybyggt och Svanenmärkt hem. Se filmen nedan och upptäck läget.

Anja Forsnor lever sjöstadsliv


Livet som sjöstadsbo

Hammarby Sjöstad har snabbt blivit ett populärt bostadsområde, med ett eget tempo, närheten till vattnet och en alldeles egen känsla blir det helt enkelt något att längta hem till. Vi lät Anja Forsnor testa livet som sjöstadsbo för en dag. Anja är bloggare och livstilsrådgivare med fokus på hållbar livsstil. Hon älskar träning, god mat och att unna sig härliga stunder, både i vardagen och till fest. Klicka på länken nedan för att kolla in hennes upplevelser som sjöstadsbo.

Följ med på en dag i Hammarby Sjöstad »

Inredning i Heliosparken


Fyra stilar för din inspiration

För dig som köper bostad i Heliosparken har vi tagit fram fyra olika inredningskoncept som kan hjälpa dig lite på traven när det är dags för dina inredningsval. Stilarna Kontrast, Marmor, Skärgård och Industri i innehåller material och detaljer som är framtagna för att passa fint tillsammans. Kombinera och plocka material ur de olika stilarna för att hitta en inredning som passar din personlighet!

Se olika inredningsstilar i Brf Heliosparken »

Ett Svanenmärkt hem med känsla


I hemmen i Heliosparken har vi fokus på hållbarhet och kvalitet när vi valt material. Att köken är tillverkade av trä som garanterat inte kommer från hotade skogar, att kökslådorna glider igen med soft close och att golven har så pass tjock fanér att de är lite skönare att gå på, det är dessa detaljer som ger hemmen den där speciella känslan av god kvalitet.

I hemmen i Heliosparken, Hammarby Sjöstad har vi fokus på hållbarhet och kvalitet när vi valt material. Att köken tillverkade av trä som garanterat inte kommer från hotade skogar är en självklarhet. Att kökslådorna glider igen med soft close och att golven har så pass tjock fanér att de är lite skönare att gå på, är detaljer som ger hemmen den där speciella känslan av god kvalitet

Karta


Avstånd till platser

Fasad på huset, Heliosparken Brf 1

Närområdet

Livet som Sjöstadsbo

Heliosparken blir vårt sista kvarter i Hammarby Sjöstad. Den ständiga närvaron av vatten och alla de möjligheter som läget innebär. Paddla havskajak, ta en promenad utmed kajen eller sätt dig på en mysig restaurang. Om du har barn som älskar snö, kommer du ha mycket nöje av Hammarbybacken. Längtar du efter action så kan du prova på downhillcykling under årets varmare månad.

Läs mer om kvarteret Heliosparken och Hammarby Sjöstad »

Livet i Hammarby Sjöstad bjuder på både avkoppling och puls, Du väljer.

Sköna promenader efter kajen. Ta med dig kaffet och slå dig ner på bryggan.

För dig som tycker om att äta ute finns både söders krogar och Sjöstans mysiga restauranger på gångavstånd.

Tvärbanan i Mårtensdal bara en kort promenad bort.

Eriksdalsbadet har bland annat fem olika bassänger för alla slags aktiviteter och verksamheter - simskolor, motionssim, äventyrsbad och tävlingar.

Ta dig från Hammarby Sjöstad till Nybroviken med M/S Emelie. Du kan ta med cykeln.

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Brf Heliosparken

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.