Lägenhet 1-1701

Ledig

Välkommen in, högt upp i huset, till denna rymliga 3,5:a med bra förvaring, två balkonger och en bra kombination av sociala och privata ytor.

Planlösning från Heliosparken 1, Stockholm, 1-1701
Situationsplan från Heliosparken 1, Stockholm, 1-1701
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 7 280 000 kr
Månadskostnad: 4 641 kr
Boarea: 82 kvm
Antal rum: 3,5
Våningsplan: 7
Nummer: 1-1701
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: september 2019

En välkomnande hall med avhängning i en smidig skjutdörrsgarderob öppnar upp denna rymliga 3,5:a. Från hallen når du även ett av hemmets sovrum som har egen klädkammare. I den inre passagen finns både skjutdörrsgarderob och linneskåp. Här hittar du en rymlig klädkammare samt ett sovrum med egen balkong. Intill sovrummet finner du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring. Du har också möjlighet att välja till ett badkar.

Kök, matplats och vardagsrum möts i en öppen planlösning vilket ger en trevlig social yta. Köket ligger i vinkel och har gott om arbetsyta. Efter maten kan du duka upp kaffet på den stora balkongen, perfekt för trevliga sommardagar.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. I många lägenheter kan du göra tillval på badkar och några lägenheter får både ett badrum med badkar och en wc med dusch. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: