Lägenhet 3-1004

Såld

Välkommen in i denna trevliga välplanerade etta med öppen planlösning och stor uteplats mot den gröna innergården.

Planlösning från Heliosparken 1, Stockholm, 3-1004
Situationsplan från Heliosparken 1, Stockholm, 3-1004
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 2 690 000 kr
Månadskostnad: 2 435 kr
Boarea: 35,5 kvm
Antal rum: 1
Våningsplan: 0
Nummer: 3-1004
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: november 2019

En välkomnande entré med skjutdörrsgarderob och städskåp öppnar upp denna kvadratsmarta etta. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring. Du har också möjlighet att välja till ett badkar.

Kök och vardagsrum har en öppen planlösning, vilket gör det enklare att anpassa matplatsen efter antalet middagsgäster. Det finns även en extra garderob och linneskåp i vardagsrumsdelen. Den rymliga uteplatsen har gott om plats för möblering och är den perfekta platsen för varma sommarkvällar.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. I många lägenheter kan du göra tillval på badkar och några lägenheter får både ett badrum med badkar och en wc med dusch. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: