Lägenhet 3-1703

Ledig

Välkommen in, högt upp i huset, till denna rymliga 3,5:a med välplanerade ytor, extra förvaring i klädkammare och en stor balkong.

Planlösning från Heliosparken 1, Stockholm, 3-1703
Situationsplan från Heliosparken 1, Stockholm, 3-1703
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 7 045 000 kr
Månadskostnad: 4 546 kr
Boarea: 80 kvm
Antal rum: 3,5
Våningsplan: 7
Nummer: 3-1703
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: november 2019

En välkomnande hall med avhängning i en smidig skjutdörrsgarderob öppnar upp denna rymliga 3,5:a. Från hallen når du ett av hemmets sovrum. I den inre passagen finns skjutdörrsgarderob, linneskåp, en rymlig klädkammare samt sovrum. I passagen finner du även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring. Du har också möjlighet att välja till ett badkar.

Kök, matplats och vardagsrum möts i en öppen planlösning vilket ger en trevlig social yta. Köket ligger i vinkel och har gott om arbetsyta. Intill vardagsrummet finns balkongen, perfekt för trevliga sommardagar.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. I många lägenheter kan du göra tillval på badkar och några lägenheter får både ett badrum med badkar och en wc med dusch. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: