Bo Svanenmärkt i Hammarby Sjöstad

I Brf Heliosparken 2 hittar du 59 välplanerade lägenheter. Här bor du antingen med utsikt mot den gröna innergården eller med utsikt mot det lummiga promenadstråk som ligger precis utanför huset. Ett lugnt läge men ändå med närhet till pulsen på Söder.

Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 29 - 129 kvm
Pris: 2 690 000 - 8 650 000 kr
Månadskostnad: 2 017 - 6 764 kr
Säljstart: Pågående försäljning
Inflyttning: planerad från januari 2020

Tidplan för Heliosparken

Planering
Säljstart Brf 1
Byggstart
Säljstart Brf 2
Inredningsval
Besiktning
Inflyttning

Enkelt att leva hållbart i Heliosparken
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Du lever hållbart genom att energiförbrukning i ditt boende är låg och materialen noga utvalda, till exempel. Den dagen du flyttar in i Heliosparken kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Brf 2 - Lägenhetsväljare och solstudie


Hitta ditt nya hem i Brf 2

Vi har tagit fram en lägenhetsväljare och en solstudie över Heliosparken. Lägenhetsväljaren är ett verktyg för att hjälpa dig att hitta rätt läge för ditt nya hem. Här kan du få en bra överblick på var de olika lägenheterna ligger i husen, samt se hur solen står vid olika tidpunkter på dagen och även under året.

Hitta ditt nya hem med lägenhetsväljaren>>

Upptäck Brf Heliosparkens läge i Hammarby Sjöstad


Heliosparken blir ett av de sista kvarteren i Hammarby sjöstad. Här kan du njuta av livet som sjöstadsbo i ett nybyggt och Svanenmärkt hem. Se filmen nedan och upptäck läget.

Heliosparken blir ett av de sista kvarteren i Hammarby sjöstad. Här kan du njuta av livet som sjöstadsbo i ett nybyggt och Svanenmärkt hem. Se filmen nedan och upptäck läget.

Anja Forsnor lever sjöstadsliv


Livet som sjöstadsbo

Hammarby Sjöstad har snabbt blivit ett populärt bostadsområde, med ett eget tempo, närheten till vattnet och en alldeles egen känsla blir det helt enkelt något att längta hem till. Vi lät Anja Forsnor testa livet som sjöstadsbo för en dag. Anja är bloggare och livstilsrådgivare med fokus på hållbar livsstil. Hon älskar träning, god mat och att unna sig härliga stunder, både i vardagen och till fest. Klicka på länken nedan för att kolla in hennes upplevelser som sjöstadsbo.

Följ med på en dag i Hammarby Sjöstad »

Smarta planlösningar


Social tvåan

55 kvadrat går att fördela på olika sätt. Somliga vill ha stora luftiga sovrum och andra vill lägga så många kvadratmeter som det bara går på sociala ytor. I Heliosparken finns hem för alla behov. Välkommen till Sjöstans gladaste tvåa!

Läs mer om sociala tvåan »

Inredning i Heliosparken


Fyra stilar för din inspiration

För dig som köper bostad i Heliosparken har vi tagit fram fyra olika inredningskoncept som kan hjälpa dig lite på traven när det är dags för dina inredningsval. Stilarna Kontrast, Marmor, Skärgård och Industri i innehåller material och detaljer som är framtagna för att passa fint tillsammans. Kombinera och plocka material ur de olika stilarna för att hitta en inredning som passar din personlighet!

Se olika inredningsstilar i Brf Heliosparken »

I hemmen i Heliosparken, Hammarby Sjöstad har vi fokus på hållbarhet och kvalitet när vi valt material. Att köken tillverkade av trä som garanterat inte kommer från hotade skogar är en självklarhet. Att kökslådorna glider igen med soft close och att golven har så pass tjock fanér att de är lite skönare att gå på, är detaljer som ger hemmen den där speciella känslan av god kvalitet

Karta


Avstånd till platser

Levande kvarter i Hammarby Sjöstad

Närområdet

Heliosparken ligger i hjärtat i Västra Hammarby Sjöstad. Här blandas den starka industriromantiken med nyskapande design och levande kvarter. Du bor i ett lugnare kvarter med naturen runt hörnet, samtidigt som du har närhet till pulsen i city. Här finns allt du behöver till vardags på en armlängds avstånd. Läs mer om området runt Heliosparken »

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Brf Heliosparken 2

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: