Lägenhet 6-1502

Såld

Välkommen in till denna välplanerade femma med öppen planlösning, två badrum, bra förvaring och balkong samt stor terrass mot gården.

Planlösning från Heliosparken 2, Stockholm, 6-1502
Situationsplan från Heliosparken 2, Stockholm, 6-1502
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 8 365 000 kr
Månadskostnad: 5 530 kr
Boarea: 103 kvm
Antal rum: 5
Våningsplan: 5
Nummer: 6-1502
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Februari 2020

En välkomnande hall med bra utrymme för avhängning öppnar upp denna välplanerade femma. Från hallen når du ett mindre sovrum med plats för säng och skrivbord. I passagen finns förvaring i garderober och städskåp och härifrån når du också två sovrum. Båda rummen har plats för säng och skrivbord och det lite större har förvaring i skjutdörrsgarderob med linneskåp. Ifrån det rummet når du också den stora terrassen med morgonsol. 

Kök, matplats och vardagsrum möts i en öppen planlösning vilket ger en trevlig social yta. Köket går i vinkel och har gott om utrymme för matlagning och en matplats med plats för sex personer. Från rummet kliver du ut på balkongen med kvällssol. Här kan du avsluta många fina dagar under sommarhalvåret. 

I den inre passagen hittar du ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns även väggskåp för extra förvaring. Intill ligger det större sovrummet med fönster mot gården. Från sovrummet når du ett mindre wc med dusch, som underlättar på morgonen när många ska iväg. 

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. I många lägenheter kan du göra tillval på badkar och några lägenheter får både ett badrum med badkar och en wc med dusch. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.