Lägenhet 7-1402

Såld

Välkommen in i en rymlig tvåa med en social och öppen planlösning plus en stor balkong mot gården.

Planlösning från Heliosparken 2, Stockholm, 7-1402
Situationsplan från Heliosparken 2, Stockholm, 7-1402
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 4 330 000 kr
Månadskostnad: 3 084 kr
Boarea: 51,5 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 4
Nummer: 7-1402
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: April 2020

En välkomnande hall med garderober och plats för avhängning öppnar upp denna trevliga tvåa. Här i hallen når du ett stort helkaklat badrum, som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare, samt väggskåp för extra förvaring.

Kök och vardagsrum har en öppen planlösning, vilket gör det enklare att anpassa matplatsen efter dina gäster. Sambandet mellan kök och vardagsrum gör att du kan fortsätta samtala med vänner när du rör om i maten. Från vardagsrumsdelen kommer du ut till den rymliga balkongen, som har ett trevligt gårdsläge och gott om plats för möblering och kryddodling. Sovrummet hittar du innanför matplatsen och även här har du fönster mot den trevliga innergården.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. I många lägenheter kan du göra tillval på badkar och några lägenheter får både ett badrum med badkar och en wc med dusch. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.