Anja Forsnor lever sjöstadsliv

I Brf Heliosparken får du ett riktigt drömläge. Här bor du med närhet till natur och friluftsliv, samtidigt som det bara ligger ett stenkast från pulsen i innerstaden. I Hammarby Sjöstad kan du se fram emot en bekymmersfri vardag. Nedan får du följa med Anja Forsnor när hon lever livet som sjöstadsbo.

Anja Forsnor är bloggare och livstilsrådgivare med fokus på hållbar livsstil. Hon frilansar som skribent och matkreatör, har skrivit en underbar frukostbok och är delägare i Grounded factory som säljer ekovänliga och supersnygga yogamattor. Anja älskar träning, god mat och att unna sig härliga stunder, både i vardagen och till fest. Idag bor hon med sin sambo och lilla dotter inne i Stockholm men vi lät henne testa livet i Hammarby Sjöstad för en dag. Kolla in hennes upplevelser här!

Anja Forsnors morgon i sjöstan


I Brf Heliosparken bor du med naturen runt hörnet och du hittar flera motionsspår i närheten. Här finns alla ingredienser för en bra start på dagen oavsett om du vill spendera den med en kaffe i solen på bryggan eller om du vill ta en cykelttur genom staden. Hur vill du börja din morgon?

Vi lät Anja Forsnor, bloggare, kokboksförfattare och livsstilsrådgivare, testa livet i sjöstan. Kolla in hennes upplevelser här!

Anja Forsnors dag i sjöstan


Genom att blanda bostäder och verksamheter har man i Södra Hammarby skapat en levande stadsdel med närhet till det mesta. Shopping, frisörer, fräsch grön mat och lugna platser invid vattnet - här finns allt inom bekvämt gångavstånd. Titta på filmen och se hur en dag i Hammarby Sjöstad kan vara.

Anja Forsnor är bloggare med fokus på hållbar livsstil och hälsa. Vi lät henne testa livet som sjöstadsbo för en dag. Läs om vårt bostadskvarter Brf Heliosparken i Hammarby Sjöstad »

Anja Forsnors kväll i sjöstan


I Hammaby Sjöstad bor du centralt samtidigt som det känns lite avskilt. Här har du har närheten till livet på Söder, men kan lika gärna umgås i ett lugnare kvarter på hemmaplan. Hammarby Sjöstad är som en egen liten stad i staden och på kvällen är det bara en kort promenad hem. Upptäck fördelarna med läget i Brf Heliosparken.

Vi lät Anja Forsnor, bloggare, kokboksförfattare och livsstilsrådgivare, testa livet i sjöstan. Kolla in hennes upplevelser här!
Dela sidan: