Lägenhet 1-1002

Såld

Välkommen in i denna rymliga trea med bra förvaring, egen uteplats och en bra kombination av sociala och privata ytor.

Planlösning från Heliosparken, Stockholm, 1-1002
Situationsplan från Heliosparken, Stockholm, 1-1002
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 5 407 500 kr
Månadskostnad: 4 783 kr
Boarea: 85 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 0
Nummer: 1-1002
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: September 2019

En välkomnande hall med plats för avhängning öppnar upp denna trevliga trea. Från den öppna passagen finner du två sovrum. Ett med en garderob och ett med skjutdörrsgarderob samt linneskåp. Här når du även uteplatsen om 10 kvadratmeter. Intill ligger det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring. Du har också möjlighet att välja till ett badkar. Utanför badrummet finns en praktisk skjutdörrsgarderob och ett städskåp.

Kök, matplats och vardagsrum möts i en öppen planlösning vilket ger en trevlig social yta. U-köket är "öppet" och har gott om arbetsyta. Från köket når du även det mysiga uterummet med morgonsol, perfekt för dagens första kaffe.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. I många lägenheter kan du göra tillval på badkar och några lägenheter får både ett badrum med badkar och en wc med dusch. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: