Lägenhet 1-1101

Såld

Välkommen in till denna ljusa välplanerade fyra med bra förvaring, balkong och öppen planlösning.

Planlösning från Heliosparken, Stockholm, 1-1101
Situationsplan från Heliosparken, Stockholm, 1-1101
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 6 484 500 kr
Månadskostnad: 5 803 kr
Boarea: 106,5 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 1
Nummer: 1-1101
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: September 2019

En välkomnande hall med plats för avhängning i en smidig skjutdörrsgarderob öppnar upp denna välplanerade fyra. Direkt till vänster i hallen ligger ett sovrum som även har ett förråd.

Kök, matplats och vardagsrum möts i en öppen planlösning vilket ger en trevlig social yta och möjlighet att duka upp till fler middagsgäster. Köket ligger i vinkel och har gott om arbetsytor.

Från vardagsrummet når du den inre passagen med garderob och städskåp. Här ligger även hemmets två helkaklade badrum. Det större har både badkar, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring. Det mindre badrummet har wc och dusch, vilket underlättar på morgonen när många ska iväg samtidigt. Från passagen når du sedan två sovrum varav det större har skjutdörrsgarderob med linneskåp och en dörr ut till den stora balkongen.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. I många lägenheter kan du göra tillval på badkar och några lägenheter får både ett badrum med badkar och en wc med dusch. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: