Lägenhet 2-1203

Ledig

Välkommen in till denna trevliga välplanerade fyra med bra förvaring, inglasad balkong samt bra sociala och privata ytor.

Planlösning från Heliosparken, Stockholm, 2-1203
Situationsplan från Heliosparken, Stockholm, 2-1203
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 6 680 000 kr
Månadskostnad: 5 945 kr
Boarea: 109,5 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 2
Nummer: 2-1203
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Oktober 2019

En välkomnande hall med bra utrymme för avhängning i en smidig skjutdörrsgarderob med städskåp öppnar upp denna välplanerade fyra. Direkt till höger i hallen finner du ett stort sovrum med väl tilltagen skjutdörrsgarderob och linneskåp. Längre in i hallen ligger ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring. Från den inre passagen med skjutdörrsgarderob ligger en mindre wc med dusch, som underlättar på morgonen när många ska iväg. Från passagen når du också ett sovrum om 9,5 kvadratmeter och intill detta ligger det sista sovrummet på 11 kvadratmeter.

Kök, matplats och vardagsrum möts i en öppen och ljus planlösning vilket ger en trevlig social yta. Köket har gott om utrymme för matlagning. Efter maten kan du duka upp kaffet på den stora inglasade balkongen, perfekt för trevliga sommardagar.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. I många lägenheter kan du göra tillval på badkar och några lägenheter får både ett badrum med badkar och en wc med dusch. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: