Lägenhet 2-1603

Såld

Välkommen in till denna trevliga välplanerade femma med bra förvaring, inglasad balkong och öppen planlösning.

Planlösning från Heliosparken, Stockholm, 2-1603
Situationsplan från Heliosparken, Stockholm, 2-1603
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 8 393 500 kr
Månadskostnad: 6 469 kr
Boarea: 120,5 kvm
Antal rum: 5
Våningsplan: 6
Nummer: 2-1603
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Oktober 2019

En välkomnande hall med bra utrymme för avhängning i en smidig skjutdörrsgarderob öppnar upp denna välplanerade femma. Direkt till höger i hallen finner du ett stort sovrum med väl tilltagen skjutdörrsgarderob och linneskåp. Längre in i hallen ligger ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring. Från den inre passagen med skjutdörrsgarderob och städskåp ligger en mindre wc med dusch, som underlättar på morgonen när många ska iväg. Från passagen når du också ett sovrum om 9,5 kvadratmeter. I vardagsrummet hittar du de två sista sovrummen med egna garderober och trevlig morgonsol.

Kök, matplats och vardagsrum möts i en öppen planlösning vilket ger en trevlig social yta. Köket har gott om utrymme för matlagning. Efter maten kan du duka upp kaffet på den stora balkongen, perfekt för trevliga sommardagar.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. I många lägenheter kan du göra tillval på badkar och några lägenheter får både ett badrum med badkar och en wc med dusch. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: