Lägenhet 3-1104

Såld

Välkommen in i en trevlig tvåa med öppen planlösning, bra förvaring plus en rymlig balkong mot gården.

Planlösning från Heliosparken, Stockholm, 3-1104
Situationsplan från Heliosparken, Stockholm, 3-1104
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 3 654 250 kr
Månadskostnad: 3 147 kr
Boarea: 50,5 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 1
Nummer: 3-1104
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: November 2019

En rymlig hall med plats för avhängning öppnar upp denna trevliga tvåa, och när du fortsätter framåt hittar du en praktisk klädkammare. När hallen svänger öppnar sig ett stort rum, där kök, matplats och vardagsrum smälter samman och hemmet förlängs ytterligare genom en stor balkong mot gården. Vid vardagsrumsdelen hittar du även ett mysigt litet sovrum.

Lägenheten har en inre passage med extra förvaring i skjutdörrsgarderob som gömmer både städskåp och linneskåp. I passagen ligger även ett stort helkaklat badrum som är utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att sortera tvätten och det finns väggskåp för handdukar och toalettartiklar.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. I många lägenheter kan du göra tillval på badkar och några lägenheter får både ett badrum med badkar och en wc med dusch. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: