Lägenhet 3-1401

Ledig

Välkommen in till denna ljusa välplanerade fyra med bra förvaring, öppen planlösning och två badrum.

Planlösning från Heliosparken, Stockholm, 3-1401
Situationsplan från Heliosparken, Stockholm, 3-1401
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 6 793 750 kr
Månadskostnad: 5 378 kr
Boarea: 97,5 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 4
Nummer: 3-1401
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: November 2019

En välkomnande hall med plats för avhängning i en smidig skjutdörrsgarderob öppnar upp denna välplanerade fyra. Direkt till vänster i hallen ligger ett sovrum med egen klädkammare och fönster mot den stora balkongen. Den inre passagen har både garderob samt städskåp och härifrån når du två sovrum varav det större har en rymlig skjutdörrsgarderob och ett linneskåp. Intill det större sovrummet ligger ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring. Det ligger även en mindre wc med dusch i passagen, vilket underlättar på morgonen när många ska iväg samtidigt.

Kök, matplats och vardagsrum möts i en öppen planlösning vilket ger en trevlig social yta. Köket ligger i vinkel och har gott om arbetsyta. Efter maten kan du duka upp kaffet på den stora balkongen, perfekt för trevliga sommardagar.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. I många lägenheter kan du göra tillval på badkar och några lägenheter får både ett badrum med badkar och en wc med dusch. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: