Lägenhet 3-1603

Ledig

Välkommen in, högt upp i huset, till denna trevliga 4:a med välplanerade ytor och en stor balkong.

Bilden visar Heliosparken, Stockholm, 3-1603
Planlösning från Heliosparken, Stockholm, 3-1603
Situationsplan från Heliosparken, Stockholm, 3-1603
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 7 033 750 kr
Månadskostnad: 4 879 kr
Boarea: 87 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 6
Nummer: 3-1603
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: November 2019

En välkomnande hall med avhängning i en smidig skjutdörrsgarderob öppnar upp denna trevliga 4:a. Från hallen når du ett av hemmets sovrum. I den inre passagen finns städskåp och linneskåp, ett arbetsrum med garderob samt ett sovrum. I passagen finner du även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring. Du har också möjlighet att välja till ett badkar. 

Kök, matplats och vardagsrum möts i en öppen planlösning vilket ger en trevlig social yta. Köket ligger i vinkel och har gott om arbetsyta. Intill vardagsrummet finns balkongen, perfekt för trevliga sommardagar. 

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. I många lägenheter kan du göra tillval på badkar och några lägenheter får både ett badrum med badkar och en wc med dusch. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: