Lägenhet 4-1102

Ledig

Välkommen in till denna trevliga välplanerade fyra med bra förvaring, balkong samt bra sociala och privata ytor.

Planlösning från Heliosparken, Stockholm, 4-1102
Situationsplan från Heliosparken, Stockholm, 4-1102
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 6 470 000 kr
Månadskostnad: 5 970 kr
Boarea: 110 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 1
Nummer: 4-1102
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: December 2019

En välkomnande hall med utrymme för avhängning öppnar upp denna välplanerade fyra. Direkt till höger i hallen finner du en passage som har en skjutdörrsgarderob med städskåp och två sovrum som båda har utsikt mot balkongen. Rakt fram till vänster i hallen ligger även en mindre wc med dusch, som underlättar på morgonen när många ska iväg.

Vardagsrummet har gott om utrymme att umgås på och här finner du även den trevliga balkongen. Köket ligger intill vardagsrummet och har bra arbetsytor samt en matplats med gott om plats för många middagsgäster.

Från vardagsrummet når du en inre passage och ett större sovrum med garderob. Intill sovrummet finner du ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring. Utanför badrummet finns mer förvaring i två garderober och ett städskåp.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. I många lägenheter kan du göra tillval på badkar och några lägenheter får både ett badrum med badkar och en wc med dusch. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: