Lägenhet 5-1002

Såld

Välkommen in i denna ljusa och rymliga tvåa med öppen planlösning, klädkammare och en rejäl uteplats mot gården.

Planlösning från Heliosparken, Stockholm, 5-1002
Situationsplan från Heliosparken, Stockholm, 5-1002
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 4 689 500 kr
Månadskostnad: 3 846 kr
Boarea: 67,5 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 0
Nummer: 5-1002
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Januari 2020

Kliv in i den välkomnade hallen till en rymlig tvåa. Här finns gott om utrymme för dina ytterkläder samt förvaring i en skjutdörrsgarderob. Från hallen når du ett stort helkaklat badrum, som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Det finns även väggskåp för extra förvaring.

Kök och vardagsrum har en öppen planlösning, vilket gör det enklare att anpassa matplatsen efter antalet gäster. Vinkelköket har ordentliga arbetsytor och vardagsrummet har fönster åt olika håll mot gården. Från vardagsrummet når du den rymliga uteplatsen, som har ett trevligt gårdsläge och plats för möblering och kryddodling. Det här blir en härlig förlängning av ditt hem under sommarhalvåret. Innanför vardagsrumsdelen hittar du det stora sovrummet med fönster mot gården. Här finns gott om plats, både för en dubbelsäng och ett skrivbord. Det finns också en stor klädkammare med plats för kläder, skor samt ett linne- och städskåp.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. I många lägenheter kan du göra tillval på badkar och några lägenheter får både ett badrum med badkar och en wc med dusch. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: