Lägenhet 5-1502

Såld

I den här välplanerade trean är det enkelt att trivas. Köket har plast för många gäster och den trevliga terrassen och balkongen i olika väderstreck ger många sköna stunder både morgon och kväll.

Planlösning från Heliosparken, Stockholm, 5-1502
Situationsplan från Heliosparken, Stockholm, 5-1502
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 6 056 500 kr
Månadskostnad: 3 939 kr
Boarea: 69,5 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 5
Nummer: 5-1502
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Januari 2020

Välkommen in! En rymlig hall med avhängningsytor och förvaring i garderob leder dig in i denna trivsamma trea. Rakt fram i hallen finner du ett stort helkaklat badrum, som är utrustat med dusch och både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att sortera tvätten och det finns även väggskåp för handdukar och toalettartiklar.

Hallen övergår åt höger till köket där det är härlig kvällssol och gott om utrymme för en matplats för sex personer. Härifrån når du det mindre sovrummet som har direkt utgång till balkongen. Hemmets vardagsrum hittar du i anknytning till hallen, åt andra hållet. Här finns gott om plats för soffa, fåtölj och ett skrivbord. Under sommarhalvåret blir den fantastiska terrassen en naturlig förlängning av vardagsrummet. Här kan du njuta av många koppar morgonkaffe framöver.

Det större sovrummet hittar du innanför vardagsrumsdelen och här ryms dubbelsängen enkelt. Skjutdörrsgarderob är perfekt för dig som gillar när det är gott om förvaring och fönster mot gården ger lugn och ro.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. I många lägenheter kan du göra tillval på badkar och några lägenheter får både ett badrum med badkar och en wc med dusch. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: