Lägenhet 6-0901

Såld

Välkommen in på suterrängvåningen till denna trevliga etta med sociala ytor, bra förvaring och stor uteplats mot gården.

Planlösning från Heliosparken, Stockholm, 6-0901
Situationsplan från Heliosparken, Stockholm, 6-0901
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 3 161 500 kr
Månadskostnad: 3 204 kr
Boarea: 54 kvm
Antal rum: 1
Våningsplan: 0
Nummer: 6-0901
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Februari 2020

Ansvariga kontaktpersoner

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

010-449 71 87 Kontakta Sandra
Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

+46 10 44 86 274 Kontakta Thomas

Kliv in i en hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Runt hörnet hittar du dessutom en skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin som spar plats och ger dig extra golvyta. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och i väggskåpen kan du förvara handdukar.

Kök och vardagsrum har en öppen planlösning, vilket gör det enklare att anpassa matplatsen efter antalet gäster. Sambandet mellan kök och vardagsrum gör att du kan fortsätta samtala med vänner när du rör om i maten. Sängen hittar sin plats i en avskild del av rummet, där du även får plats med ett skrivbord. Här kan du skärma av med en bokhylla eller skärmvägg för att få en mer privat yta. Från vardagsrumsdelen når du den rymliga uteplatsen där det finns gott om utrymme för möbler och krukor. Det blir en plats där du kommer att dricka många koppar morgonkaffe framöver.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. I många lägenheter kan du göra tillval på badkar och några lägenheter får både ett badrum med badkar och en wc med dusch. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: