Lägenhet 6-0902

Såld

Välkommen in i denna välplanerade tvåa med social och öppen planlösning, bra förvaring och en rejäl uteplats mot gården.

Planlösning från Heliosparken, Stockholm, 6-0902
Situationsplan från Heliosparken, Stockholm, 6-0902
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 3 543 500 kr
Månadskostnad: 3 229 kr
Boarea: 54,5 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 0
Nummer: 6-0902
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Februari 2020

En välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter, garderober, linneskåp och städskåp öppnar upp denna trevliga tvåa. Från hallen når du ett stort helkaklat badrum, som är utrustat med dusch, kombimaskin och ett väggskåp för extra förvaring.

Kök och vardagsrum har en öppen planlösning, vilket gör det enklare att anpassa matplatsen efter antalet middagsgäster. Sambandet mellan kök och vardagsrum gör att du kan fortsätta samtala med vänner när du rör om i maten. Från vardagsrumsdelen når du den rymliga uteplatsen, som har ett trevligt gårdsläge och gott om plats för möblering och kryddodling.
Sovrummet hittar du innanför vardagsrumsdelen och även här har du fönster mot den trevliga innergården. Det finns även gott om förvaring i en klädkammare.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. I många lägenheter kan du göra tillval på badkar och några lägenheter får både ett badrum med badkar och en wc med dusch. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: