Lägenhet 6-1101

Såld

Välkommen in till denna rymliga trea med välplanerade ytor, extra förvaring i klädkammare och balkong.

Planlösning från Heliosparken, Stockholm, 6-1101
Situationsplan från Heliosparken, Stockholm, 6-1101
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 5 678 500 kr
Månadskostnad: 4 438 kr
Boarea: 80 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 1
Nummer: 6-1101
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Februari 2020

En välkomnande hall med avhängning i en smidig skjutdörrsgarderob öppnar upp denna rymliga trea. Från hallen når du det mindre av hemmets sovrum. I den inre passagen finns en rymlig klädkammare samt det större sovrummet med plats för en dubbelsäng. Rummet har fönster mot gården, vilket passar dig som gillar lugn och ro och att sova med öppet fönster ibland. I passagen finner du även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns även väggskåp för extra förvaring.

Kök, matplats och vardagsrum möts i en öppen planlösning vilket ger en trevlig social yta. Köket har gott om arbetsyta och matplatsen rymmer ett bord för sex personer. Från vardagsrumsdelen når du balkongen som under sommarhalvåret blir en naturlig förlängning av rummet. Här kan du njuta av många middagar med kvällssol framöver.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. I många lägenheter kan du göra tillval på badkar och några lägenheter får både ett badrum med badkar och en wc med dusch. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: