Lägenhet 6-1501

Såld

Välkommen in till denna välplanerade fyra med öppen planlösning, två badrum och balkong samt stor terrass mot gården.

Planlösning från Heliosparken, Stockholm, 6-1501
Situationsplan från Heliosparken, Stockholm, 6-1501
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 7 864 500 kr
Månadskostnad: 5 505 kr
Boarea: 102,5 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 5
Nummer: 6-1501
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Februari 2020

Ansvariga kontaktpersoner

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

+46 10 44 86 274 Kontakta Thomas
Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

010-449 71 87 Kontakta Sandra

En välkomnande hall med bra utrymme för avhängning öppnar upp denna trevliga fyra. Direkt till höger i hallen hittar du hemmets större sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderob och plats för dubbelsäng. Härifrån når du ett badrum med dusch, som underlättar på morgonen när många ska iväg. Från sovrummet har du tillgång till den stora terrassen på 23,5 kvadrat. Här kan du njuta av många koppar morgonkaffe i solen framöver. 

Till vänster i hallen når du ett av de mindre sovrummen med en liten klädkammare och plats för säng och skrivbord. Kök, matplats och vardagsrum möts i en öppen planlösning vilket ger en trevlig social yta. Köket går i vinkel och har gott om utrymme för matlagning och en matplats med plats för sex personer. Från rummet når du balkongen med kvällssol, en plats att avsluta många fina dagar under sommarhalvåret. 

Från den inre passagen når du ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring. I passagen finns en praktisk klädkammare med städskåp. Bredvid hittar du ytterligare ett sovrum med plats för kläder och linne i en skjutdörrsgarderob. Fönstret vetter mot gården så att du kan ha öppet och vädra under natten utan att bli störd. 

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. I många lägenheter kan du göra tillval på badkar och några lägenheter får både ett badrum med badkar och en wc med dusch. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: