Lägenhet 7-0903

Ledig

Välkommen till denna sociala trea i souterräng med mycket bra förvaring och en trevlig uteplats.

Planlösning från Heliosparken, Stockholm, 7-0903
Situationsplan från Heliosparken, Stockholm, 7-0903
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 6 258 000 kr
Månadskostnad: 5 126 kr
Boarea: 94,5 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 0
Nummer: 7-0903
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: April 2020

En välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i garderob och skjutdörrsgarderob öppnar upp denna härliga trea. Här hittar du även en ordentlig klädkammare med plats för kläder och utrustning. Kök, matplats och vardagsrum möts i en öppen planlösning vilket ger en trevlig social yta. Köket ligger i vinkel och har gott om arbetsyta och matplatsen rymmer ett bord för sex personer. Från vardagsrummet når du uteplatsen på 18 kvadrat som under sommarhalvåret blir en naturlig förlängning av rummet. Här kan du njuta av många koppar kaffe i morgonsolen framöver.

Från den inre passagen når du hemmets mindre sovrum med fönster mot gården och förvaring i en garderob. Här finns också plats för ett litet skrivbord. Mittemot hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns även väggskåp för extra förvaring. Intill ligger hemmets större sovrum med egen klädkammare, fönster mot gården och plats för en dubbelsäng.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. I många lägenheter kan du göra tillval på badkar och några lägenheter får både ett badrum med badkar och en wc med dusch. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: