Lägenhet 7-1006

Ledig

I den här ljusa tvåan på entrévåningen är det enkelt att trivas! Här finns gott om förvaring, planlösningen är öppen och social och den trevliga uteplatsen med kvällssol ger många sköna stunder.

Planlösning från Heliosparken, Stockholm, 7-1006
Situationsplan från Heliosparken, Stockholm, 7-1006
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 4 999 500 kr
Månadskostnad: 4 130 kr
Boarea: 73,5 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 0
Nummer: 7-1006
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: April 2020

Välkommen in! När du kliver in i hallen får du klar sikt mot det ljusa öppna köket. Hallen har bra avhängningsytor och en praktisk skjutdörrsgarderob. Den öppna ytan som utgör vardagsrummet och köket är hemmets hjärta. Här finns gott om utrymme för en matplats för sex personer, soffa och fåtöljer. Under sommarmånaderna blir uteplatsen ett extra rum där du kan njuta av många sköna stunder.

En liten passage skiljer de sociala ytorna från den mer privata delen. Sovrummet har fönster mot gården, förvaringsutrymme och plats för en dubbelsäng. Från passagen når du också en rejäl klädkammare och det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch och tvättutrustning. Det finns även väggskåp för extra förvaring.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. I många lägenheter kan du göra tillval på badkar och några lägenheter får både ett badrum med badkar och en wc med dusch. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. För din inspiration har vi även tagit fram fyra inredningsstilar, som du kan använda som bas för att matcha ihop ett hem som passar just dig. Din kundansvarige hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: