Sista chansen att bli Sjöstadsbo

Hammarby Sjöstad fortsätter att växa och nu utvecklar vi vårt sista kvarter Heliosparken. Här bor du i lugnet vid hörnet av Heliosgatan och Virkesvägen samtidigt som du har närheten till pulsen på Söder.

Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 29 - 129 kvm
Pris: 2 690 000 - 8 650 000 kr
Månadskostnad: 2 017 - 6 764 kr
Säljstart: Pågående försäljning
Inflyttning: September 2019 - april 2020

Tidplan för Heliosparken

Planering
Säljstart Brf 1
Byggstart
Säljstart Brf 2
Inredningsval
Besiktning
Inflyttning

Totalt planerar vi att bygga 170 hem i ett kvarter med ett smidigt garage under jord. Du som flyttar till Hammarby Sjöstad kan se fram emot ett skön och bekymmersfri tillvaro. Vi själva tycker det här är ett riktigt bra läge med söders härliga utbud på lagom avstånd. Ta en fika, strosa lite i affärer eller gå på eftermiddagsbio på Medborgarplatsen. När du sedan kommer hem till Sjöstaden igen kan du uppleva ett helt annat lugn. 

Själva lägenheterna är modernt planerade. Balkongerna tar tillvara på så mycket sol som möjligt och materialvalen är gjorda för att hemmet ska kännas tidsenligt under många år framöver. Köken är rymliga och fönstren ger ett härligt ljusinsläpp. Badrummen har både tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin i de mindre lägenheterna och de stora lägenheterna har givetvis gästtoalett. På den gröna innergården finner du plats för att umgås när vädret tillåter och här råder ett lugn som gör att stadens larm känns långt borta.

Enkelt att leva hållbart i Heliosparken
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Du lever hållbart genom att energiförbrukning i ditt boende är låg och materialen noga utvalda, till exempel. Den dagen du flyttar in i Heliosparken kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Erbjudande: Vi tar hand om dina amorteringar


Just nu tar vi hand om dina amorteringar i två år när du väljer att köpa ett nytt hem i Hammarby Sjöstad. Det betyder att vi hjälper dig att spara pengar då ditt lån minskar och din månadskostnad på så vis blir lägre. Det fina är att du får en hel del pengar över till annat, eller att spara och stoppa undan till något du drömt om länge. Erbjudandet gäller till och med 30 september 2018.

Läs mer om vårt erbjudande här »

Lägenhetsväljare med solstudie Brf 1


Lägenhetsväljare med solstudie Brf 2


Anja Forsnor lever sjöstadsliv


Livet som sjöstadsbo

Hammarby Sjöstad har snabbt blivit ett populärt bostadsområde, med ett eget tempo, närheten till vattnet och en alldeles egen känsla blir det helt enkelt något att längta hem till. Vi lät Anja Forsnor testa livet som sjöstadsbo för en dag. Anja är bloggare och livstilsrådgivare med fokus på hållbar livsstil. Hon älskar träning, god mat och att unna sig härliga stunder, både i vardagen och till fest. Klicka på länken nedan för att kolla in hennes upplevelser som sjöstadsbo.

Följ med på en dag i Hammarby Sjöstad »

I hemmen i Heliosparken, Hammarby Sjöstad har vi fokus på hållbarhet och kvalitet när vi valt material. Att köken tillverkade av trä som garanterat inte kommer från hotade skogar är en självklarhet. Att kökslådorna glider igen med soft close och att golven har så pass tjock fanér att de är lite skönare att gå på, är detaljer som ger hemmen den där speciella känslan av god kvalitet

Karta


Avstånd till platser

Levande kvarter i Hammarby Sjöstad

Heliosparken ligger i hjärtat i Västra Hammarby Sjöstad. Här blandas den starka industriromantiken med nyskapande design och levande kvarter. Du bor i ett lugnare kvarter med naturen runt hörnet, samtidigt som du har närhet till pulsen i city. Här finns allt du behöver till vardags på en armlängds avstånd. 

Du som har planer på att flytta till Hammarby Sjöstad kan se fram emot ännu fler kommunikationsvägar när blå linje förlängs från Kungsträdgården mot Nacka med nya stationer vid Sofia, Hammarby Kanal, Sickla, Järla och Nacka centrum. Läs mer på sll.se »

Heliosparken blir ett av de sista kvarteren i Hammarby sjöstad. Här kan du njuta av livet som sjöstadsbo i ett nybyggt och Svanenmärkt hem. Se filmen och upptäck läget.

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Brf Heliosparken

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: