Det är dags för ett rum till alla!

I Heliosparken, på ett smart läge i västra Hammarby Sjöstad, finns fortfarande lediga treor och fyror med plats för liv och lek, vardag och helg. Det bästa är att du kan välja ett hem med inflyttning redan från september eller om det passar dig bättre ett hem med inflyttning senare i år. Boka tid för visning redan i dag!

Kök, matplats och vardagsrum möts i en öppen planlösning vilket ger en trevlig social yta.
1 / 4 - Kök, matplats och vardagsrum möts i en öppen planlösning vilket ger en trevlig social yta.
Masterbedroom har en rymlig skjutdörrsgarderob och ett linneskåp
2 / 4 - Masterbedroom har en rymlig skjutdörrsgarderob och ett linneskåp
Barnrum med egen klädkammare och fönster mot den stora balkongen
3 / 4 - Barnrum med egen klädkammare och fönster mot den stora balkongen
Intill masterbedroom ligger ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare.
4 / 4 - Intill masterbedroom ligger ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Det går fortare än du tror, och plötsligt har familjen vuxit ur ert hem. I Heliosparken finns lediga fyror där barnen kan få chans till ett eget rum. Hemmen får dagsljus från två väderstreck och den halvöppna planlösningen passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner och nya grannar. Här ryms släkten vid familjens alla födelsedagar! Att ha ett hem med två badrum underlättar på morgnarna när alla ska iväg till jobb och skola samtidigt, och bilen parkerar du direkt i husets garage. Att bo här gör livet enklare.

Det bästa av allt är att du och din familj kan välja en lägenhet med inflytt direkt efter sommaren eller en med infyttning senare under året om det passar er bättre.

Familjefyra på andra våningen med två balkonger

Det här är en fyra där familjen kommer att få plats länge. Den har alla praktiska fördelar du behöver – två badrum, rymliga sovrum och öppna sociala utrymmen perfekt för helgmys. Att det finns två balkonger är en lyx. En för middagar med vänner, och en mer privat där du kan dricka dagens första kopp kaffe under varma sommarmorgnar framöver. 

Lägenhet 1-1201. 4 rok på 98,5kvm. Pris: 5 995 000kr

Social fyra med plats för alla

Välkommen in till denna ljusa välplanerade fyra där barnen får egna rum. Med två badrum och bra förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderober är det här hemmet planerat för att göra din vardag smidigare.  Det öppna köket och vardagsrummet rymmer familjens härliga födelsedagsfiranden och trevliga helgmiddagar, och under sommarhalvåret förlängs rummet med en stor balkong.

Lägenhet 3-1201. 4RoK på 97,5kvm. Pris: 5 995 000

Välkommen till denna ljusa trea högst upp i huset med bra förvaring, stora fönster och rymlig balkong.

Vardagsrummet har gott om utrymme att umgås på och här finner du även den generösa balkongen om 12,5 kvadratmeter. Köket ligger intill vardagsrummet och har bra arbetsytor samt en ljus och trevlig matplats med fönster åt två håll.

Lägenhet: 2-1703. 3 rok på 89,5kvm. Pris: 6 995 000kr

En fyra på femte våningen med gott plats för både gäster och förvaring

Kök, matplats och vardagsrum möts i en öppen planlösning vilket ger en trevlig social yta. Köket har gott om utrymme för både matlagning och middagsgäster. Efter maten kan du duka upp kaffet på den stora balkongen, perfekt för trevliga sommardagar.

Lägenhet 4-1501. 4 rok på 104,5kvm. Pris: 7 583 250 kr

Kontakta gärna någon av oss och boka en visning redan idag.

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

010-449 71 87 Kontakta Sandra
Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

+46 10 44 86 274 Kontakta Thomas
Dela sidan: