Vi tar hand om dina amorteringar i två år

Just nu tar vi hand om dina amorteringar i två år när du väljer att köpa ett nytt hem i Hammarby Sjöstad. Det betyder att vi hjälper dig att spara pengar då ditt lån minskar och din månadskostnad på så vis blir lägre.

Vi tar hand om dina amorteringar. Erbjudande i Hammarby Sjöstad.

För att köpa en ny bostad krävs det oftast ett lån från banken. Och lånen måste betalas av, amorteras. När lånen sjunker så sjunker givetvis dina räntekostnader eftersom de baseras på hur stort lån du har. Det betyder att din månadskostnad helt enkelt blir lägre.

Just nu tar vi hand om dina amorteringar i två år när du väljer att köpa ett nytt hem i Hammarby Sjöstad. Det betyder att vi hjälper dig att spara pengar (minska ditt lån och sänka din ränta), samtidigt som du får en hel del pengar över till annat.

Rent praktiskt fungerar erbjudandet så här:
Före tillträdet av ditt nya hem informerar du oss om vilken amortering som du och din bank valt för de första två åren. Vi ersätter dig sen för kostnaden för amorteringen under de två åren. Max amortering är dock 3% av lånebeloppet med en belåningsgrad på max 85%.

Erbjudandet har ett värde av upp till 5,1% av priset på ditt hem. Erbjudandet gäller tom 30 september 2018.

Hitta lediga hem i Heliosparken, Hammarby Sjöstad här  »

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta våra säljare nedan eller kundtjänst på tel: 020-310 310 eller via email: nyahem.kundtjanst@skanska.se

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

+46 10 44 86 274 Kontakta Thomas
Vi tar hand om dina amorteringar i två år om du köper ett nytt hem i Hammarby Sjöstad innan den 30 september. Se filmen om vårt erbjudande i Heliosparken!
Dela sidan: