Lövholmen, Liljeholmen Stockholm

Från industri till hemtrevliga kvarter

Lövholmen som ligger i Liljeholmen, bara tio minuter från Hornstull, står inför en spännande omvandling. Här planeras för en ny levande stadsdel där äldre arkitektur blandas med nya moderna bostadskvarter- det nya Lövholmen!

Lövholmen blir ny stadsdel
Lövholmen blir en fin blandning av äldre kulturminnen som smälter samman med nya trevliga bostadskvarter, skola och förskolor, butiker, restauranger och grönområden. Dessutom öppnas kajpromenaden upp så att du kan njuta av närheten till vattnet. Vi är självklart stolta över att få vara med och utveckla flera av de trevliga bostadskvarter som i framtiden präglar det nya Lövholmen. 

Nära till allt
I Lövholmen har du nära till allt du kan behöva – och lite till. Efter en tio minuter lång promenad är du i Hornstull på Södermalm med sitt härliga utbud av butiker, caféer och restauranger. Självklart finns även Liljeholmstorget med både shopping och matupplevelser – här har du dessutom din alldeles egen skräddare. 

På sommaren kan du bada i den närliggande trekantssjön som på vintern även är perfekt för skridskoåkning. Här finns även flera bra löp- och promenadspår. Även konstälskaren kan hitta sitt i Lövholmen eftersom Färgfabriken ligger kvar i området och Skulpturens hus ligger på promenadavstånd. 

Fakta om projektet

Typ av bostad Lägenheter
Säljstart 2024
Inflyttning Inflyttning inte fastställt än

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!