Sankt Eriks Kungsholmen

Upptäck ditt nybyggda bostadskvarter mitt på Kungsholmen

Det gamla St Eriksområdet på Kungsholmen står inför en spännande utveckling. På ett toppenläge i korsningen Fleminggatan/Polhemsgatan, där ögonsjukhuset tidigare låg, hittar du inom några år två kvarter med nybyggda ljusa hem och lokaler för små butiker, restauranger och kontor. Upptäck en levande och trevlig plats att bo och arbeta mitt i Stockholm

Ett stenkast från Kronobergsparken, en kort promenad från T-banan och tio minuter från Centralen hittar du det gamla St Eriksområdet. Här i fastigheten Tegelbruket, där St Eriks Ögonsjukhus tidigare låg, planeras nu för nybyggda och moderna bostäder i två levande kvarter som trivsamt smälter samman med de befintliga grannkvarteren. Ett bättre läge för ditt nya hem eller kontorsplats på är svårt att hitta på Kungsholmen. Vid Fridhemsplan och smågatorna kring Fleminggatan och Kungsholmstorg finns många trevliga matupplevelser på gångavstånd. I de närliggande butikerna kan du shoppa och uträtta de flesta av dina ärenden smidigt på väg hem från jobbet. När det är dags att flytta in i ditt nya kvarter så kan du räkna med att nya småbutiker, caféer och service finns precis utanför porten.

Anmäl dig redan nu!
Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse desto större chans har du att kunna välja ett hem på
när det är dags för säljpremiär. Dessutom ser vi till att informera dig under kvarterets utveckling samt bjuda in dig till den kommande säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla ditt intresse till alla våra bostadskvarter.

Svanenmärkt för dig och miljön!
SvanenmärketI detta kvarter kan du svana* ditt nya hem från Skanska. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 
*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

En trygg affär
Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. Skanska GodAffär är ett skräddarsytt försäkringspaket som ingår utan extra kostnad för dig som köper ett hem från oss. Dels får du en försäkring mot dubbla boendekostnader i 12 månader och dels får du ett tillträdesskydd. 

Fakta om projektet

Typ av bostad Lägenheter
Antal rum Inte fastställt
Boarea Inte fastställt
Säljstart Planerad våren 2024
Inflyttning Inte fastställt

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!