Lev drömmen om ett grönare och bekvämare liv

Skarpnäcks Entré växer fram intill Gamla Tyresövägen i Skarpnäck, Stockholm. Kvarteret ligger nära ett fint skogsområde och ett stenkast från din port hittar du bra kommunikationer och service. Hitta hem här och upplev hur bekvämt livet kan vara.

Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 29 - 105 kvm
Säljstart: hösten 2022
Inflyttning: från hösten 2024

Välkommen till ditt nya kvarter!
Här har du lyxen att bo nära fina grönområden, sjön Flaten, bra vardagsservice, en ny förskola, tunnelbanan, och att ha busshållplatsen direkt utanför din port. Skarpnäcks Entré passar dig som hellre lägger tid på familj och vänner istället för långa resor, bilköer och renovering. Hemmen här är ljusa och välplanerade, har bra förvaring och vi kan lova att du inte behöver ödsla helgerna åt målarfärg. Gården är härligt grön, området är lugnt och har hemtrevlig känsla. Här blir livet bekvämare!  

Skarpnäcks Entré är Svanenmärktsvanenmarkt-logo
Våra Svanenmärkta hem är byggda med noggrant utvalt material och har låg energiförbrukning. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Anmäl ditt intresse redan nu!
Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för Skarpnäcks Entré, desto större chans har du att välja det hemmet som passar dig bäst på säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla ditt intresse i våra projekt.

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om projektet

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Warfvinges väg 25
   112 74 Stockholm

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: