Slutsålt

Spännande chans i Abrahamsberg

Varmt välkommen till Tallstigen, som kommer att ligga i hjärtat av Abrahamsberg i Bromma. Kvarteret hittar du inbäddad i grönska och mysiga gångstråk. Området skapar en harmonisk känsla där det är enkelt att koppla av trots att stadspulsen aldrig är långt borta. Huset vi planerar är i fyra våningar med tillhörande garage i suterräng.

Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 36,5 - 133 kvm
Pris: 2 660 180 - 7 532 740 kr
Månadskostnad: 2 445 - 7 128 kr
Säljstart: den 10 april 2016
Inflyttning: Från december 2017
Dela sidan:

Tidplan för Tallstigen

Planering
Säljstart
Byggstart
Inredningsval
Besiktning
Inflyttning

Abrahamsberg är känt som ”Den gula staden” då flera byggnader är uppförda i gult tegel och är enligt Stockholms Stadsmuseum ett av Stockholms allra bäst bevarade smalhusområden. I vårt nya kvarter har vi tagit fasta på traditionen och kommer att bygga vårt hus i ett vackert gult tegel för att bevara samma sällsynta enhetlighet. Huset vi planerar är i fyra våningar med tillhörande garage i suterräng.

Precis som namnet antyder kommer Tallstigen varsamt placeras in i den befintliga miljön intill den lilla gångvägen som förbinder Gula Staden med koloniträdgårdarna i Stora Mossen. Härifrån är avstånden alltid korta med cykeln. Från Tallstigen är det t ex bara tio minuter till Äppelviken, där du utöver en skön fikastund i vårsolen kan unna dig en löprunda längs med Mälaren och blicka bort mot Stora Essingen.

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

+46 10 44 86 274 Kontakta Thomas

Inredningsstilar


Fyra stilar för din inspiration

För dig som köper bostad i Tallstigen har vi tagit fram fyra olika inredningskoncept som kan hjälpa dig lite på traven när det är dags för dina inredningsval. Stilarna Kontrast, Marmor, Skärgård och Industri i innehåller material och detaljer som är framtagna för att passa fint tillsammans. Kombinera och plocka material ur de olika stilarna för att hitta en inredning som passar din personlighet!

Se olika inredningsstilar i Tallstigen »

Ordning och reda i Tallstigen


Tips för snygg och smart förvaring

Ibland är det svårt att få plats med allt som finns i hemmet. Att arbeta med smarta förvaring är bra sätt att leka med funktion och inredning. Oftast handlar det om enkla lösningar med ett annorlunda tänk. Klicka på länken nedan för att få några tips på smarta förvaringslösningar.

Få tips på smart förvaring i Tallstigen »

Området


Historien om Gula Staden

För ett nyfiket öga är det enkelt att se hur 30-talets funktionalism svept över stadsdelen och bidragit till vad som idag är ett av Stockholms bäst bevarade smalhusområden. Det är också anledningen till att Abrahamsberg kommit att kallas för Den Gula Staden. Gula lamellhus med skiftande tegelsättning kantar breda gator som slingrar sig genom området och skapar en lika levande som varierande miljö. Trots den enhetliga bebyggelsen är faktiskt ingen gata den andra lik.

Läs mer om den Gula Staden »

Guldkorn i Bromma

När du flyttat hit finns förstås mycket mer att upptäcka än de vackra omgivningarna i Abrahamsberg. Här bor du också på bekvämt avstånd till många av de smultronställen som finns i Bromma. Vi har listat våra favoritplatser som alla är värda ett eller flera besök! Klicka på länken nedan för att läsa om topp-fem guldkorn i Bromma.

Läs om smultronställen i Bromma »

Se filmen om kvarteret Tallstigen i Abrahamsberg


Hör Skanskas Christopher Larsson och arkitekten Catharina Siegbahn på White Arkitekter berätta om visionen för vårt nya bostadsområde Tallstigen i Abrahamsberg. Läs mer om Tallstigen här: http://skanska.se/tallstigen

Karta


Avstånd till platser

Närområdet

Spännande chans i Abrahamsberg

För dig med yngre barn finns Abrahamsbergsskolan på bekväma 400 meters avstånd och Bromma gymnasium ligger också bara 500 meter bort. Förskolor finns det gott om i området, som präglas av lugn och harmoni.

Till t-banestationen Abrahamsberg promenerar du på cirka tio minuter och 10 minuter senare är du på Fridhemsplan. I anslutning till tunnelbanan hittar du också en livsmedelsbutik och ett par restauranger. Trots lugnet och den gröna inramningen, är stadslivet aldrig långt borta, vilket gör detta till ett kanonläge för dig som helst vill ha lite av varje.

På ca 10 minuter går du ner till tunnelbanestationen Abrahamsberg. Därifrån är det endast 9 minuter med tunnelbanan till Fridhemsplan.

Du hittar närmaste livsmedelsbutik på Abrahamsbergs Torg, inte långt ifrån hemmet.

På söndagsmorgonen hämtar du frukostbrödet på Bonne Femme Stenungsbageri som ligger på Abrahamsbergs Torg.

För dig som gärna tar med mat hem på fredagskvällen så finns ett antal restauranger på Abrahamsbergs Torg.

För dig som gärna pyntar balkongen på våren finns ett stort utbud av blommor på Abrahamsbergs Torg.

Du går till närmaste busshållplats på 5 minuter.

Istället för de vanliga större klädkedjorna hittar du mindre och charmiga butiker med stor personlighet på Abrahamstorg.

Skolor i närområdet finns det gott om bl.a. Abrahamsbergskolan som är en kommunal F-9 skola i Bromma med omkring 670 elever.

Bromma gymnasium är den skola som ligger närmaste kvarteret.

Olovslundskolan har årskurs F-6 och erbjuder även grundsärskoleplats.

Även Kristofferskolan har gymnasium och ligger i närheten av kvarteret.

Du hittar flera förskolor i området.

För dig som gärna rör på dig så finns både Stora Mossens IP med bl.a. ishall och flera idrottsplatser och fotbollsplaner i närområdet.

Granne med Tallstigen ligger Stora Mossens koloniområde.

På grund av sina byggnader i gult tegel kallas Abrahamsberg ibland för "Den gula staden". Detta har vi tagit fasta på nu när vi ritar huset i Tallstigen.

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Tallstigen i Abrahamsberg

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

+46 10 44 86 274 Kontakta Thomas

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.