Hitta din favorit i Tallstigen

Hur vill du bo i framtiden? Är du på jakt efter en välplanerad tvåa eller letar du kanske efter något större för hela familjen? Här ser du några av våra planlösningar i kvarteret Tallstigen.

Vi har framförallt fokuserat på de sociala ytorna, för att skapa en fin harmoni mellan gemensamt och lite mer privat. Samtliga hem får dessutom möblerbara balkonger där du kan njuta av de gröna omgivningarna. Se om du hittar din favorit redan idag!

Lägenhet 2-1002


Mysig etta med rymlig uteplats

Här ser du en trivsam etta om 36.5 kvadrat med gott om plats för både vänner och mysiga hemmakvällar. Här får var sak sin naturliga plats och sängen är enkel att gömma undan lite i den praktiska alkoven – en perfekt förstalägenhet eller övernattningslägenhet.

Lägenhet 2-1102


Kvadratsmart tvåa med bra förvaring

I den här tvåan om 49,5 kvadrat samspelar yta och funktion på bästa sätt. Njut av öppna, sociala ytor i det kombinerade köket och vardagsrummet som förlängs av en fin balkong. I sovrummet får du enkelt plats med en dubbelsäng och har dessutom gott om förvaring med både garderober och en rejäl skjutdörrsgarderob i hallen.

Lägenhet 1-1002


Generös tvåa med egen uteplats

Välkommen till en riktigt stor och inbjudande tvåa! Den här lägenheten är om 58 kvadrat och som gjord för härliga kvällar med vänner och familj. Entrén är välkomnande och möblerbar och i badrummet kan du välja om du vill ha badkar eller dusch. De sociala ytorna är väl tilltagna och i sovrummet får du enkelt plats med alla dina kläder i en praktisk klädkammare. Sommartid kommer du säkert spendera en hel del tid på din uteplats där du enkelt kan bjuda flera vänner på grillkväll eller njuta av en lång frukost i morgonsolen.

Lägenhet 2-1003


Trea med klädkammare

I den här trean samspelar de sociala ytorna med lite mer privata vrår på bästa sätt. I entrén kan du gömma undan jackor och skor i klädkammaren. Intill entrén hittar du också de bägge sovrummen – det ena med plats för dubbelsäng och det andra passar bra som barnrum eller varför inte arbetsrum? Ytorna i kök och vardagsrum är verkligen generösa och somriga kvällar kommer du även kunna duka ut kvällsfikan på den fina balkongen.

Lägenhet 1-1004


Social familjefyra

Här har du en riktigt välplanerad fyra som passar perfekt för familjen. Sovrummen orienterar sig runt de öppna ytorna och gör det enkelt att få vara i fred när man vill. De gemensamma ytorna i kök och vardagsrum rymmer såväl filmtittande som läxläsning och matlagning. Från vardagsrummet når du en möblerbar balkong och de sköna ljusinsläppen förstorar den rymliga känslan ytterligare.