Högst upp i huset

På fjärde våningen hittar du entrén till den här fyran om 101,5 kvadrat i två plan som kombinerar charmiga vinklar med generösa umgängesytor och utsikt över omgivningarna. Den nedre våningen präglas av en social karaktär medan den övre känns mer privat och mysig. I sovrummen finns dessutom charmiga takkupor som gör att ljuset sipprar in harmoniskt. Kort sagt en perfekt lägenhet för familjen som letar efter ett praktiskt och rymligt hem, men samtidigt vill ha något utöver det vanliga.

Ett hem utöver det vanliga

I entrén finns en praktisk skjutdörrsgarderob med plats för ytterkläderna och intill denna ligger ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Efter entrén breder de generösa umgängesytorna i kök och vardagsrum ut sig och känslan här blir ljus och öppen med fönster i flera väderstreck. Köksdelen orienterar sig längs med ena väggen och ger plats för ett stort matbord och en generös sittgrupp. Här finns också utgång till en fin balkong där du kan njuta av middagen eller helgfrukosten i lugn och ro. Ett praktiskt förråd intill vardagsrummet gör förvaringen lite smidigare. 

Mitt i vardagsrummet står en vacker spiraltrappa som leder dig upp till övervåningen där sovrummen ligger. Två lite mindre passar bra som barnrum, gästrum eller arbetsrum och ett större med plats för dubbelsäng och utgång till en fin balkong med sol större delen av eftermiddagen. På övervåningen finns också ytterligare ett helkaklat badrum med dusch.