Hidden
Nu skriver vi ett nytt kapitel i Kungsholmens historia. På Flemminggatan i S:t Eriksområdet växer ett unikt kvarter upp för dig som drömmer om att bo i ett nybyggt hem i centrala Stockholm. Historien om Tegelbruket leder ända tillbaka till 1500-talet när holländske murarmästaren Henrik van der Hufven anlade ett tegelbruk med ugn och lada. På så vis kunde han möta stadens behov av byggmaterial under stormaktstiden. Arkitekturen hämtar inspiration från intilliggande bebyggelse på Kungsholmen med omsorgsfullt gestaltade huskroppar, karaktärsfulla detaljer och putsade fasader i stockholmskulörer. När kvarteret står klart kommer det att kännas både spännande och självklart, som om det alltid funnits där.

Noga utvalt av Skanska

Visst känns det lockande att flytta till ett helt nybyggt hem där vi har tänkt på allt det där du helst vill slippa tänka på. Det enda du behöver fundera på är hur du vill möblera för att din lägenhet ska passa ditt nya liv. Vi har valt detaljer och kvaliteter du sällan möter i ett nybyggt hem. Balkongräcken i smide, parkett med den rätta känslan och vackra köksbänkar i sten. Materialvalen skapar en elegant helhet som ger hemmet harmoni och karaktär. Vi kallar det byggmästarkvalitet. Tegelbruket blir en hållbar pärla på Kungsholmen för dig som uppskattar det lilla extra. Här får du den ekonomiska tryggheten i ett nybyggt hem från Skanska. Samtidigt som du får tillgång till innerstans puls och utbud. Det ska vara enkelt att njuta av livet på Kungsholmen. Kanske är det just din dröm som går i uppfyllelse här i Tegelbruket.

Ditt nya kvarter

const DATA_LAYER_GLOBALS = '{ "IS_PROJECT_PAGE": true, "IS_UNIT_PAGE": false, "ITEM_INFO": { "accomodation_type": [], "price": null, "object_number": null, "project_name": "Tegelbruket", "project_region": "Stockholm", "project_area": "Kungsholmen", "project_city": "Stockholm" } }'