BoKlok [Projektnamn] - kloka radhus med trädgård att forma och påta i

Hej [Ortens] klokaste! Snart kan du bo så här. I ett välplanerat, nybyggt radhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning [våren/sommaren/hösten/vintern 20XX].

Antal rum: 5
Boarea: 117 kvm
Säljstart: November 2017
Inflyttning: December 2018

Vi planerar att bygga totalt [XX] bostadsrättshus [på/i] [populära/sjönära] [Område]. Radhusen är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. Husen har egen trädgård att forma och påta i [och biluppställningsplats i direkt anslutning till bostaden].

Använd text från BoKlok sidan, styckena "Natur runt knuten" och "Nära allt det viktiga"
[Här bor du med närhet till allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur [och parker/skvalpande vatten]. Förutom bostäder så etableras även ett nytt handelsområde öster om Östra leden. Redan nu finns det flera aktiva aktörer som Plantagen, MediaMarkt, Max hamburgerrestaurang och Willys.

I stadsdelen finns redan en förskola och 2018 öppnas en grundskola med årskurs F-6. För den som är hästintresserad finns det idag en ridskola i närområdet.

Stadspulsen hittar du i centrala Skövde där det finns gott om restauranger, uteliv, kultur, shopping och nöjen.]

På bottenvåningen är man tillsammans. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet, den extra höga takhöjden och det stora fönstret mot trädgården hjälps åt att förstärka den rymliga känslan. Badrummet rymmer både tvätt, tork och smutsiga tassar.

På ovanvåningen finns det tre sovrum och ett ytterligare ett stort badrum. Dessutom en klädkammare som gömmer det mesta intill det stora sovrummet.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.