BoKlok Millangården - kloka radhus med trädgård att forma och påta i

Hej Mariefreds klokaste! Snart kan du bo så här. I ett välplanerat, nybyggt radhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning vintern 2018/2019.

Vi planerar att bygga totalt 32 bostadsrättshus i populära och sjönära Marielund. Radhusen är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. Husen har egen trädgård att forma och påta.

I Marielund bor du nära natur, vatten och vandringsled. Mälaren, bad och båtliv finns inom promenadavstånd. I naturmarken kommer vi att skapa en gemensam naturlekplats för både små och stora barn.

Den genuina småstaden Mariefred ligger mindre än 3 km bort. I denna idyll finns bland annat det kungliga slottet Gripsholm, Gripsholms golfklubb och Gripsholms värdshus.

Marielund har mycket goda kommunikationer med både närhet till E20, tåg och buss. Du cyklar till Läggesta station på endast 3 min. Restid med tåg till Eskilstuna är 26 min, till Strängnäs 8 min, Södertälje 16 min och till Stockholm endast 39 min. Till Mariefred tar du dig med cykel på 10 min, med buss 7 min och några minuter med bil. Sommartid kan du åka den mycket trevliga ångbåten mellan Mariefred och Stockholm.

I Marielund finns en nybyggd förskola endast ca 400 m från tomten. I Mariefred finns två skolor (F-9), mataffärer och kommersiell service.

Fakta om projektet

Antal rum: 5
Boarea: 117 kvm
Pris: 2 500 000 kr - 2 875 000 kr
Säljstart: Vi säljer för fullt!
Inflyttning: Inflyttningsklart

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: